Jeg har mistet tilgangen til e-postadressen min og kan derfor ikke oppdatere passordet. Hva bør jeg gjøre?

Som med mange andre elektroniske tjenester, må du ha en aktiv e-postadresse for å kunne opprette en Dropbox-konto. Dropbox krever også at du har tilgang til denne e-postadressen for å kunne tilbakestille passordet til kontoen. Denne sikkerhetsprosedyren gjør at vi kan beskytte kontoen din mot uautorisert tilgang.

Hvis du har mistet tilgang til e-postadressen som brukes i Dropbox-kontoen din, kan vi ikke hjelpe deg med å få tilgang til kontoen. Men det er noen andre metoder du kan prøve for å få tilgang.

Få tilgang tilgang til Dropbox-kontoen når du fortsatt har passordet til kontoen

Hvis du har mistet tilgang til e-postadressen som er forbundet med Dropbox-kontoen, men fortsatt husker passordet til kontoen, kan du prøve å logge på Dropbox-kontoen og deretter umiddelbart endre e-postadresse.

Få tilbake tilgangen til Dropbox-kontoen ved å kontakte e-postleverandøren

Hvis du har mistet tilgangen til e-postadressen din, anbefaler vi at du prøver å kontakte e-postleverandøren for å få tilgang til e-postkontoen. Det er bare e-postleverandøren din som har mulighet til å hjelpe deg med å få tilgang til e-postadressen. Dropbox er ikke en e-postleverandør og kan ikke kontakte e-postleverandøren på dine vegne.

Få tilbake tilgangen til Dropbox-kontoen etter en automatisk tilbakestilling av passordet

Dropbox vil nå og da få passord til å utløpe som et forebyggende sikkerhetstiltak for å beskytte kontoer. For å finne ut om det er dette som har ført til problemene du har med kontoen din, kan du prøve å logge på Dropbox-kontoen din igjen og sammenligne meldingen du ser med denne feilmeldingen.

• Hvis du ikke ser denne feilmeldingen, og du ikke har tilgang til e-postadressen eller passordet for Dropbox-kontoen, kan vi ikke hjelpe deg med å få tilgang til denne kontoen
  • Hvis du skulle se denne feilmeldingen, og du allerede har mottatt en e-post fra oss, kan du svare på denne e-posten og forklare at du ser denne feilmeldingen

Få tilbake tilgangen til Dropbox-kontoen via en annen tilkoblet enhet

Hvis du ikke klarer å få tilgang til Dropbox-kontoen på dropbox.com eller på en av de tilknyttede enhetene, kan du tenke over om du har koblet kontoen din til en annen enhet. Har du for eksempel har brukt Dropbox både på hjemmedatamaskinen din og en telefon eller et nettbrett, er du kanskje fortsatt logget på programmet/appen på en av disse enhetene.

Hvis dette er tilfelle, kan du bruke denne enheten til å overføre filer til en annen, ny konto:

• Hvis du fortsatt har tilgang til en datamaskin med Dropbox-filene dine på, kan du overføre filene til en annen Dropbox-konto ved å koble fra og koble Dropbox-skrivebordsprogrammet til den nye kontoen
  • Hvis du fortsatt har tilgang til en smarttelefon med Dropbox-appen og har tilgang til en datamaskin, kan du overføre filer til en annen Dropbox-konto ved hjelp av fjerninstallasjonsprosessen

I begge tilfeller kan du også lagre filene midlertidig til en lokal mappe på datamaskinen eller mobilenheten, og deretter laste dem opp til en ny Dropbox-konto.

Hva gjør du hvis ikke noe av det som er nevnt ovenfor fungerer

Som nevnt i denne artikkelen: Hvis du har mistet tilgangen til e-postadressen som brukes på Dropbox-kontoen din og ikke kan passordet, kan vi av sikkerhetshensyn ikke hjelpe deg med å få tilgang til den kontoen. Bare e-postleverandøren kan hjelpe deg med å få tilgang til en e-postkonto. Hvis e-postleverandøren kan hjelpe deg med å få tilgang, kan du deretter be om å få tilbakestilt passordet til Dropbox-kontoen din.