Slik tilbakestiller du et Dropbox-passord

Hvis du husker passordet, kan du logge på dropbox.com og endre passordet i kontoinnstillingene.

Hvis du ikke kan logge på Dropbox-kontoen, er det enkleste alternativet å besøke siden Glemt passord for å tilbakestille passordet. Du kan også prøve en av metodene nedenfor.

Slik tilbakestiller du passordet ditt på dropbox.com

1. Åpne dropbox.com i nettleseren.
  2. Klikk på Logg på.
  3. Klikk Har du glemt passordet?
  4. Skriv inn e-postadressen du brukte til å opprette kontoen.
  5. Sjekk innboksen til e-posten din, og klikk deretter på koblingen i e-posten du mottok for å tilbakestille passordet.

Det nye passordet ditt gjelder automatisk for alle datamaskinene eller mobile enhetene som er knyttet til kontoen. Gå gjennom hvilke enheter som er knyttet til Dropbox-kontoen etter at du har tilbakestilt passordet.

Slik tilbakestiller du passordet ditt på skrivebordsprogrammet

1. Klikk på Dropbox-ikonet i systemstatusfeltet eller menylinjen.
  2. Klikk på globus-ikonet – du vil da sendes til dropbox.com.
  3. Klikk på navnet ditt øverst på skjermen.
  4. Klikk på Innstillinger.
  5. Velg Sikkerhet-fanen.
    • Hvis du er logget på både en privat og arbeidsrelatert konto på en gang, vil du se en atskilt del for hver konto på Sikkerhet-fanen.
  6. Klikk på Endre passord.
  7. Skriv inn e-postadressen du brukte til å opprette kontoen.
  8. Sjekk innboksen til e-posten din, og klikk deretter på koblingen i e-posten du mottok for å tilbakestille passordet.

Når du bruker Dropbox-skrivebordprogrammet, trenger du bare passordet n[r du installerer skrivebordsprogrammet eller når du knytter datamaskinen eller knytter til datamaskinen på nytt til Dropbox-kontoen. Gå gjennom hvilke enheter som er knyttet til Dropbox-kontoen etter at du har tilbakestilt passordet.

Slik tilbakestiller du passordet ved å bruke Dropbox-mobilappen

Hvis du har mistet tilgang til e-postkontoen som er forbundet med Dropbox-kontoen, kan du tilbakestille passordet ved å sende en melding til telefonen eller nettbrettet. Du må være logget på Dropbox-mobilappen på en iOS- eller Android-enhet for at denne metoden skal fungere.

1. Logg på dropbox.com eller Dropbox-mobilappen med det utløpte passordet.
  2. Klikk på Jeg kan ikke gjenopprette kontoen min ved å bruke denne siden
  3. Klikk på Ja.
  4. Klikk på Send varslinger. Dette vil sende varslinger til alle de tilknyttede enhetene dine.
  5. Når du ser varslingen på den tilknyttede enheten, klikker du på Detaljer.
  6. Hvis du tilbakestiller fra en nettleser, klikker på du Fortsett. Hvis du tilbakestiller fra Dropbox-appen, trykker du på Ja.
  7. Legg inn den nye e-postadressen din.
  8. Klikk på Send
  9. Finn en kobling for tilbakestilling av passord i innboksen til den nye e-posten din.
  10. Klikk på Tilbakestill passord
  11. Skriv inn det nye passordet ditt.
  12. Klikk på Send.

Når du har tilbakestilt passordet, byttes e-posten for Dropbox-kontoen til den nye e-posten. Gå gjennom hvilke enheter som er knyttet til Dropbox-kontoen etter at du har tilbakestilt passordet.

Slik endrer du passordet (hvis du fortsatt husker det gamle passordet)

Hvis du allerede er logget på dropbox.com, kan du oppdatere passordet i kontoinnstillingene.

1. Åpne dropbox.com i nettleseren.
  2. Klikk på avataren øverst på en hvilken som helst side.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Velg Sikkerhet-fanen.
    • Hvis du er logget på både en privat og arbeidsrelatert konto, vil du se en atskilt del for hver konto på Sikkerhet-fanen.
  5. Under Passord-delen klikker du på Endre passord.
  6. Skriv inn e-postadressen du brukte til å opprette kontoen.
  7. Sjekk innboksen til e-posten din, og klikk deretter på koblingen i e-posten du mottok for å tilbakestille passordet.
    • Hvis du ikke har fått e-posten for tilbakestilling, kan du sjekke søppelpostmappen i innboksen din. Hvis e-posten for tilbakestilling ikke er der, kan du prøve å legge til no-reply@dropbox.com i adresseboken. Deretter sender du e-posten for tilbakestilling av passordet på nytt.

Hvis du har endret passordet, kan du gå gjennom hvilke enheter som er tilknyttet Dropbox-kontoen din.

Slik tilbakestiller du passordet hvis du er et Dropbox Business-teammedlem

Du vil kanskje ikke kunne tilbakestille passordet for den arbeidsrelaterte Dropbox-kontoen hvis administratoren har slått på Single Sign-On (SSO)-funksjonen. Kontakt administratoren hvis du vil ha hjelp med å tilbakestille Dropbox Business-passordet.

Jeg har prøvd alt, men klarer ikke å tilbakestille passordet mitt

Hvis du har prøvd alle feilsøkingstrinnene ovenfor og du fortsatt ikke får e-posten for tilbakestilling av passordet, kan du sende inn en støtteforespørsel.

Vi vil da gjøre vårt beste for å hjelpe deg. Vær imidlertid oppmerksom på at det store flertallet av problemer med tilbakestilling av passordet via e-post kan løses ved å prøve ett eller flere av forslagene i denne artikkelen.