Tilbakestille et Dropbox-passord

Det er flere måter å tilbakestille passordet ditt på, men den enkleste er å klikke på Glemt passordet-knappen og følge instruksjonene.

Hvis den siden ikke fungerer for deg, kan du prøve en av de andre alternativene i denne artikkelen.

Jeg kan ikke logge på kontoen min i det hele tatt

1. Gå til dropbox.com i nettleseren.
  2. Klikk på Logg på.
  3. Klikk Har du glemt passordet?
  4. Skriv inn e-postadressen du brukte til å opprette kontoen.
  5. Sjekk innboksen til e-posten din, og klikk deretter på koblingen i e-posten du mottok for å tilbakestille passordet.

Jeg er allerede logget på Dropbox-nettstedet

1. Åpne dropbox.com i nettleseren.
  2. Klikk på navnet ditt øverst på skjermen.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk på fanen Sikkerhet .
  5. Klikk på Endre passord.
  6. Skriv inn e-postadressen du brukte til å opprette kontoen.
  7. Sjekk innboksen til e-posten din, og klikk deretter på koblingen i e-posten du mottok for å tilbakestille passordet.

Obs! Hvis du ikke har mottatt e-posten for tilbakestilling, kan du sjekke søppelpostmappen i innboksen din. Hvis e-posten for tilbakestilling ikke er der, kan du prøve å legge til no-reply@dropbox.com i adresseboken. Deretter sender du e-posten for tilbakestilling av passordet på nytt.

Jeg har logget inn på Dropbox-appen på datamaskinen

Hvis du har en datamaskin der Dropbox-skrivebordsprogrammet er knyttet til kontoen din, kan du tilbakestille passordet på den måten.

1. Klikk på Dropbox-ikonet i systemfeltet eller menylinjen.
  2. Klikk på globus-ikonet – du vil da sendes til dropbox.com.
  3. Klikk på navnet ditt øverst på skjermen.
  4. Klikk på Innstillinger.
  5. Klikk på fanen Sikkerhet .
  6. Klikk på Endre passord.
  7. Skriv inn e-postadressen du brukte til å opprette kontoen.
  8. Sjekk innboksen til e-posten din, og klikk deretter på koblingen i e-posten du mottok for å tilbakestille passordet.

Obs! Når du bruker Dropbox-skrivebordprogrammet, trenger du bare passordet første gang du installerer skrivebordsprogrammet eller når du knytter datamaskinen eller knytter til datamaskinen på nytt til Dropbox-kontoen. Du kan kontrollere all tilgang til Dropbox-kontoen via Sikkerhet-fanen i kontoinnstillingene på dropbox.com.

Dropbox Business-brukere

Du vil kanskje ikke være i stand til å tilbakestille passordet via Dropbox hvis administratoren har slått på Single Sign-On (SSO)-funksjonen. Denne funksjonen gir brukere tilgang til Dropboxen ved å bruke bedriftens påloggingsside. Kontakt administratoren for å finne ut om denne funksjonen er slått på. Hvis SSO ble aktivert for teamet ditt, kan du skrive inn e-postadressen og la passordfeltet stå tomt på Dropbox sine påloggingssider.

Finn ut mer om tilgang til Dropbox hvis SSO er aktivert for teamet ditt.

Jeg har prøvd alt, men klarer ikke å tilbakestille passordet mitt

Hvis du har prøvd alle feilsøkingstrinnene ovenfor og du fortsatt ikke mottar e-posten for tilbakestilling av passordet, trenger du kanskje ekstra hjelp. Slik får du ekstra hjelp:

1. Hvis du ennå ikke har gjort det, sender du inn en støtteforespørsel.
  2. Hvis du har sendt inn en støtteforespørsel, og deretter kom til denne artikkelen via en automatisk e-post fra oss, kan du svare på den e-posten.
    • Obs! Husk å fortelle oss at du har prøvd alle trinnene i denne artikkelen, inkludert å legge til no-reply@dropbox.com i adresseboken din

Vi vil da gjøre vårt beste for å hjelpe deg. Vær imidlertid oppmerksom på at det store flertallet av problemer med tilbakestilling av passordet via e-post kan løses ved å prøve ett eller flere av forslagene i denne artikkelen.