Bekrefte kontoens e-postadresse

For å kunne bruke enkelte funksjoner i Dropbox og legge inn noe i forumet, må e-postadressen for Dropbox-kontoen bekreftes.

Hvis du noensinne har klikket på en kobling i en e-post vi har sendt deg, er alt klart – e-postadressen din har allerede blitt bekreftet. Hvis e-postadressen din ikke har blitt bekreftet enda, vil vi sende deg en kobling via e-post første gang du utfører en handling som krever bekreftelse. Du kan også gjøre det nå:

Bekreft e-postadressen din

1. Logg på dropbox.com.
  2. Send bekreftelses-e-post.
  3. Se etter bekreftelses-e-posten i innboksen din, og klikk på koblingen i denne e-posten. En bekreftelsesmelding vises i nettleseren.

Fikk du ikke e-posten?

Sjekk søppelpostmappen for å passe på at den ikke endte opp der. Du kan også legge e-postadressen no-reply@dropbox.com til adresseboken din, og så prøve å sende e-posten igjen.

Hvis du fortsatt ikke mottar e-posten, kan du kontakte e-postleverandøren for å feilsøke videre.

Hva skjer hvis jeg endrer e-postadressen som er forbundet med Dropbox-kontoen min?

Hvis du endrer e-postadressen som er forbundet med Dropbox-kontoen din, må du bekrefte den nye e-postadressen neste gang du gjør noe, som f.eks. å sende en verving eller invitasjon til en delt mappe.

Beslektede emner