Slik bekrefter du e-postadressen din for Dropbox

Oppdatert Mar 11, 2024
person icon

Denne artikkelen beskriver en prosess for alle Dropbox-brukere.

Du må bekrefte e-postadressen knyttet til Dropbox-kontoen din, så du alltid kan ha tilgang til filene dine.

Hvis du ikke bekrefter e-postadressen din, kan ikke Dropbox hjelpe deg hvis du trenger å få tilgang til Dropbox-kontoen din igjen. Det tar bare to minutter å bekrefte e-postadressen ved å følge instruksjonene nedenfor.

Har du ikke begynt å bruke Dropbox ennå? Se hvordan Dropbox hjelper deg med å dele filer og mapper på en enkel måte.

Sjekk om du allerede har bekreftet e-postadressen

Hvis du noen gang har klikket på en kobling i en e-post vi har sendt deg, har du allerede bekreftet e-postadressen din og trenger ikke gjøre noe annet. Hvis e-postadressen din ikke er bekreftet ennå, sender vi deg en kobling via e-post første gang du utfører en handling som krever bekreftelse.

Slik bekrefter du e-postadressen din

Slik bekrefter du e-postadressen din:

1. Logg inn på dropbox.com.
  2. Send en verifiserings-e-post til e-postadressen knyttet til kontoen din.
  3. Se etter verifiserings-e-posten fra no-reply@dropbox.com i innboksen din og klikk på koblingen i den e-posten.

En bekreftelsesmelding vises i nettleseren.

Hva om jeg ikke fikk e-posten?

Sjekk søppelpostmappen for å passe på at den ikke endte opp der. Du kan også legge e-postadressen no-reply@dropbox.com til adresseboken din, og så prøve å sende e-posten igjen.

Hvis du fortsatt ikke mottar e-posten, kan du kontakte e-postleverandøren for å feilsøke videre.

Hva skjer hvis jeg endrer e-postadressen som er forbundet med Dropbox-kontoen min?

Hvis du endrer e-postadressen som er knyttet til Dropbox-kontoen din, må du bekrefte den nye e-postadressen neste gang du gjør noe, for eksempel når du skal verve noen eller invitere noen til en delt mappe. Dropbox sender deg en kobling via e-post når vi trenger at du bekrefter den nye e-postadressen din.