Kvalifiserer Acer-enheten min til plasskampanjen til Dropbox?

Avsnitt i denne artikkelen:

Hva slags kampanje har Dropbox for Acer-enheter?

Når du bruker Dropbox på en Acer-enhet som er berettiget for en kampanje, er det enklere enn noensinne å få tilgang til de viktigste dokumentene, bildene og videoene dine fra hvor som helst og du kan dele dem andre.

Utvalgte modeller av Acer-hjemmemaskiner som kjøpes i et av de utvalgte landene i eller etter mai 2015, kan være berettiget til 15 ekstra GB med Dropbox-plass i 3 måneder.

Dersom du har kjøpt et nytt Acer Icona B1-810-nettbrett i et av de utvalgte landene høsten 2014 eller senere, kan du være berettiget til 10 GB med ekstra Dropbox-plass i 3 måneder.

Utvalgte Acer-nettbrett som ble kjøpt før høsten 2014 kan ha mottatt en annen kampanje. Les om Vilkårene for Dropbox' 6-månederskampanje for Acer-enheter nedenfor for å få mer informasjon.

Kampanjevilkår og berettigelse

Hvor lenge er kampanjeplassen gyldig?

Kampanjeplassen på 10 GB på Acer-nettbrett gjelder i 3 måneder. Kampanjen må løses inn innen 90 dager etter at du har kjøpt enheten.

Kampanjeplassen på 15 GB på Acer-maskiner gjelder i 3 måneder. Kampanjen må innløses innen 90 dager etter at du har knyttet den berettigede enheten til Dropbox-kontoen din.

Hvilke Acer-enheter er berettiget for kampanjen?

Kampanjen gjelder nå for nettbrettet Acer Iconia B1-810 og utvalgte Acer-maskiner.

Hvordan kan jeg sjekke om enheten min kvalifiserer?

Enheten din kan være berettiget dersom følgende krav oppfylles:

For å løse inn kampanjen må du fullføre minst 5 trinn i startveiledningen.

Kan jeg benytte meg av samme tilbud flere ganger dersom jeg har kjøpt flere enheter som er berettiget for kampanjen?

Nei. Hver enkelt Dropbox-konto kan bare løse inn samme type kampanje én gang. Du kan for eksempel ikke løse inn Acer-kampanjetilbudet på 10 GB i 3 måneder mer enn én gang.

Kan jeg overføre kampanjeplassen til en annen Dropbox-konto?

Nei, kampanjeplassen kan ikke overføres etter at den har blitt innløst.

Kan jeg få kampanjen på en gjenopprettet eller brukt enhet?

Nei. Kampanjeplassen er bare tilgjengelig for den opprinnelige kjøperen av en ny berettiget enhet.

Hvorfor er jeg ikke berettiget til kampanjeplass?

Det kan finnes en rekke grunner til at du ikke er berettiget til å løse inn kampanjeplass:

• Du har allerede løst inn en kampanje på en Acer-enhet. Du er bare berettiget til å løse inn samme type kampanjetilbud én gang. Du kan for eksempel ikke løse inn Acer-kampanjen med 10 GB i tre måneder mer enn én gang, selv om du kjøper flere Acer-enheter som er berettiget.
  • Dropbox-appen var ikke forhåndsinnlastet på enheten din.
  • Du har kjøpt en enhet som noen andre har eid eller som har blitt forbedret, og eieren har allerede løst inn kampanjetilbudet som er knyttet til enheten. Hver enhet kan bare benyttes i en kampanje én gang.
  • Det kan være at enheten din ikke er berettiget til kampanjen fordi landet du er i eller forhandleren, er ekskludert fra kampanjen.

Hvordan kan jeg finne ut om Dropbox var forhåndsinnlastet på enheten min?

Dersom Dropbox var forhåndsinnlastet på Acer-nettbrettet, var Dropbox-appen allerede installert på enheten din slik at du ikke trengte å laste den ned fra Google Play-butikken.

Hvis Dropbox var forhåndsinstallert på Acer-maskinen, var installeringsikonet til Dropbox tilgjengelig på skrivebordet til datamaskinen første gang du startet den.

Innløsning av kampanjen

Hvordan løser jeg inn kampanjeplassen på Acer-nettbrettet mitt?

Dersom enheten din er berettiget, må du fullføre følgende trinn for å løse inn plassen din:

1. Registrer deg eller logg inn via Dropbox-appen på enheten som er berettiget for å koble den til Dropbox.
  2. Fullfør minst 5 trinn av startveiledningen i løpet av 90 dager.

Hvordan løser jeg inn kampanjeplassen på Acer-maskinen min?

Dersom datamaskinen din er berettiget, må du fullføre følgende trinn for å løse inn plassen din:

1. Bruk installasjonsprogrammet som følger med den berettigede enheten for å knytte den til Dropbox.
  2. Registrer deg eller logg på en Dropbox-konto via Dropbox-programmet på enheten som er berettiget.
  3. Fullfør minst 5 trinn av Komme i gang-veiledningen innen 90 dager fra du kobler den berettigede enheten til Dropbox-kontoen din.

Hvordan knytter jeg Acer-datamaskinen til Dropbox?

For å installere Dropbox på Acer-datamaskinen, må du finne og dobbeltklikke på Dropbox-ikonet på skrivebordet (hvis du ikke finner Dropbox-installasjonsprogrammet på Acer-maskinen, kan du laste det ned her).

Knytt Acer-maskinen din til Dropbox.

Du kan registrere deg for en ny Dropbox-konto ved å fylle ut informasjonen på denne siden. Hvis du allerede har en Dropbox-konto, klikker du på logg på.

Når Dropbox-installasjonen er fullført, vil du se denne siden:

Knytt Acer-maskinen din til Dropbox.

Du må bruke Acer-installasjonsprogrammet på datamaskinens skrivebord eller Acer Dropbox-installasjonsprogrammet på vårt nettsted. Hvis du tidligere har installert en annen versjon av Dropbox, for eksempel fra nettstedet til Dropbox, må du avinstallere den versjonen. Du kan lese denne artikkelen for å se hvordan du avinstallerer en tidligere versjon av Dropbox-programmet.

Når må jeg ha løst inn plassen?

Kampanjen må løses inn i løpet av 90 dager etter at du har kjøpt enheten. Du må registrere deg eller logge inn på Dropbox med den berettigede enheten din og fullføre trinnene i startveiledningen i løpet av 90 dager etter at du har kjøpt enheten.

Jeg klarer ikke å løse inn kampanjeplassen på en berettiget enhet. Kan dere hjelpe meg?

Dersom du ikke klarer å løse inn kampanjeplassen din fra den berettigede enheten, kan du prøve følgende:

• Har du fullført minst 5 trinn av startveiledningen? Vær oppmerksom på at du må fullføre disse trinnene i løpet av 90 dager etter at du har kjøpt den berettigede enheten.
  • Logget du deg på Dropbox-appen med en annen Dropbox-konto? Du kan kun løse inn kampanjen med den første Dropbox-kontoen du brukte til å logge deg på Dropbox på den berettigede enheten. Kampanjen kan ikke overføres mellom kontoer. Hvis du ikke har tilgang til e-postadressen som ble brukt til første pålogging til Dropbox på enheten, vil du ikke kunne løse inn kampanjen.
  • Har du løst inn en annen Acer-kampanje? Hver enkelt bruker kan bare løse inn samme type kampanjetilbud én gang. Du kan for eksempel ikke løse inn Acer-kampanjetilbudet på 10 GB i 3 måneder mer enn én gang.
  • Har enheten din blitt modifisert eller vært eid av andre tidligere? Kampanjeplassen er bare tilgjengelig for den opprinnelige kjøperen av en ny berettiget enhet.
  • Installerte du Dropbox ved hjelp av snarveien til installasjonsprogrammet på Acer-maskinens skrivebord? Du må bruke Acer-installasjonsprogrammet på datamaskinens skrivebord eller Acer Dropbox-installasjonsprogrammet på vårt nettsted. Hvis du tidligere har installert en annen versjon av Dropbox, for eksempel fra nettstedet til Dropbox, må du avinstallere den versjonen. Du kan lese denne artikkelen for å se hvordan du avinstallerer en tidligere versjon av Dropbox-programmet.

Hvordan sjekker jeg om jeg har løst inn kampanjen?

Du kan sjekke kampanjeplassen din ved å gå til kontosiden din. Der klikker du Vis all opptjent plass.

Når kampanjen slutter

Hvordan sjekker jeg når kampanjeplassen min utgår?

Du kan sjekke når bonusplassen din utgår ved å gå til kontosiden . Der klikker du Vis all opptjent plass.

Hva skjer når kampanjeplassen min utløper?

Når kampanjetilbudet utløper, vil grensen for Dropbox-plassen automatisk gå tilbake til det den var uten kampanjeplassen. Hvis du for eksempel har en Basic-konto, vil grensen settes tilbake til 2 GB, pluss all plassen som du har opptjent via verving eller andre bonuser.

Dersom du har overskredet grensen etter utløpsdatoen, kan du ikke lenger lagre nye bilder, videoer og dokumenter på Dropbox. Du kan få mer plass ved å oppgradere til Dropbox Plus.

Vilkår for 3-månederskampanjen for Acer-nettbrett

For Acer-nettbrett der Dropbox-appen er forhåndsinnlastet, er kampanjen tilgjengelig for den første brukeren som (a) registrerer seg på Dropbox eller logger inn på en eksisterende konto og (b) fullfører startveiledning til Dropbox i løpet av 90 dager etter at enheten ble kjøpt. Kampanjen gjelder for én enkelt Dropbox-konto med privat abonnement, som i tre måneder får 10 GB med ekstra lagringsplass i tillegg til plassen som Dropbox tilbyr for gratiskontoer. Hver bruker er bare berettiget til én kampanje av denne typen for én enkelt konto. Kampanjen er ikke tilgjengelig for brukere som tidligere har benyttet en Dropbox-kampanje ved å kjøpe en enhet som ikke er fra Acer. Når kampanjeperioden på tre måneder utløper, fjernes de 10 GB som var tillagt brukerens Dropbox-konto, automatisk. Dropbox skal brukes i henhold til tjenestevilkårene, personvernerklæringen og andre vilkår for bruk av Dropbox. Kampanjen gjelder ikke i Kina, Cuba, Iran, Nord-Korea, Sudan eller Syria.

Vilkår for 3-månederskampanjen for Acer-maskiner

For nye Acer-maskiner der Dropbox-programmet er forhåndsinnlastet, er kampanjen tilgjengelig for den første brukeren som (a) registrerer seg på Dropbox eller logger seg inn på en eksisterende konto og (b) fullfører startveiledningen til Dropbox i løpet av 90 dager etter at enheten er blitt knyttet til en Dropbox-konto. Kampanjen gjelder for én enkelt Dropbox-konto med privat abonnement, som i tre måneder får 15 GB med ekstra lagringsplass i tillegg til plassen som Dropbox tilbyr for gratiskontoer. Hver bruker er bare berettiget til én kampanje av denne typen for én enkelt konto. Kampanjen er ikke tilgjengelig for brukere som tidligere har benyttet en Dropbox-kampanje ved å kjøpe en enhet som ikke er fra Acer. Når kampanjeperioden på tre måneder utløper, fjernes de 15 GB som var tillagt brukerens Dropbox-konto, automatisk. Dropbox skal brukes i henhold til tjenestevilkårene, personvernerklæringen og andre vilkår for bruk av Dropbox. Kampanjen gjelder ikke i Kina, Cuba, Iran, Nord-Korea, Sudan eller Syria.

Vilkår for 6-månederskampanjen for Acer-enheter

For Acer-nettbrett der Dropbox-appen er forhåndsinnlastet, er kampanjen tilgjengelig for den første brukeren som (a) registrerer seg på Dropbox eller logger seg inn på en eksisterende konto og (b) fullfører startveiledningen til Dropbox i løpet av 90 dager etter at du har knyttet den berettigede enheten til en Dropbox-konto. Kampanjen gjelder for en enkel, personlig Dropbox-konto som i seks måneder får 28 GB med ekstra lagringsplass i tillegg til plassen Dropbox tilbyr for gratiskontoer. Hver bruker er bare berettiget til én kampanje av denne typen for én enkelt konto. Kampanjen er ikke tilgjengelig for brukere som tidligere har mottatt en Dropbox-kampanje ved å kjøpe en enhet som ikke er fra Acer. Når kampanjeperioden på seks måneder utløper, fjernes plassen på 28 GB som ble lagt til brukerens Dropbox-konto automatisk. Dropbox skal brukes i henhold til tjenestevilkårene, personvernerklæringen og andre vilkår for bruk av Dropbox. Kampanjen gjelder ikke i Kina, Cuba, Iran, Nord-Korea, Sudan, Syria eller Krim-regionen.