Kvalifiserer Dell-enheten min til plasskampanjen til Dropbox?

Avsnitt i denne artikkelen:

Kampanjevilkår og berettigelse

Hvilken kampanje har Dropbox for Dell-enheter?

Dersom du nylig har kjøpt en ny hjemmedatamaskin fra Dell eller et Android-nettbrett, kan du være berettiget til ytterligere 20 GB med inkludert Dropbox-plass.

Kan jeg benytte meg av samme tilbud flere ganger dersom jeg har kjøpt flere enheter som er berettiget for kampanjen?

Nei. Hver enkelt Dropbox-konto kan kun løse inn denne kampanjen én gang.

Kan jeg overføre kampanjeplassen til en annen Dropbox-konto?

Nei. Kampanjeplassen kan ikke overføres etter at den har blitt innløst.

Kan jeg få kampanjen på en forbedret eller brukt enhet?

Nei. Kampanjeplassen er bare tilgjengelig for den opprinnelige kjøperen av en berettiget enhet.

Hvorfor er jeg ikke berettiget til å løse inn kampanjeplassen?

Det kan finnes en rekke grunner til at du ikke er berettiget til å løse inn kampanjeplassen:

• Du er bare berettiget til å løse inn samme type kampanjetilbud én gang. Du kan for eksempel ikke løse inn Dell-kampanjen mer enn én gang selv om du kjøper flere Dell-enheter som er berettiget
  • Dropbox-appen var ikke forhåndsinnlastet på enheten din.
  • Du har kjøpt en enhet som noen andre har eid eller som har blitt forbedret, og eieren har allerede løst inn kampanjen som er knyttet til enheten. Hver enhet kan kun gjøre seg fortjent til kampanjeplass én gang.

Innløsning av kampanjen

Hvordan gjør jeg krav på kampanjen?

For å motta ytterligere 20 GB lagringsplass på Dropbox-kontoen, må du fullføre de følgende trinnene:

1. Registrer deg eller logg inn via Dropbox-appen på Dell-enheten som er berettiget for å koble den til Dropbox.
  2. Fullfør minst 5 trinn av Komme i gang-veiledningen innen 90 dager fra du kobler den berettigede Dell-enheten til Dropbox-kontoen din.

Hvordan kobler jeg Dell-datamaskinen til Dropbox?

For å sette i gang klikker du på Dropbox-installasjonsprogrammet på den nye datamaskinen din. Dropbox-ikonet kan befinne seg på et par forskjellige steder, avhengig av enheten. Prøv å se etter Dropbox følgende steder:

• På skrivebordet
  • I systemfeltet
  • På en Metro-flis

Når du kjører Dropbox-installasjonsprogrammet på Dell-enheten, vil du se det følgende vinduet hvis Dell-enheten er berettiget for denne kampanjen:

Du kan registrere deg for en ny Dropbox-konto ved å fylle ut informasjonen på denne siden. Hvis du allerede har en Dropbox-konto, klikker du på logg på.

Når Dropbox-installasjonen er fullført, vil du se denne siden:

Hvordan kobler jeg et Dell-nettbrett til Dropbox?

For å koble til et Android-nettbrett fra Dell, må du finne Dropbox-appen fra app-skuffen og logge deg på Dropbox-kontoen din.

Jeg klarer ikke å løse inn kampanjeplassen på en berettiget enhet. Kan dere hjelpe meg?

Dersom du ikke klarer å løse inn kampanjeplassen din fra den berettigede enheten, må du bekrefte følgende:

• Fullførte du minst 5 av 7 trinn av Komme i gang-veiledningen? Vær oppmerksom på at du må fullføre disse trinnene i løpet av 90 dager etter at du har koblet Dropbox-kontoen din til Dell-enheten.
  • Logget du deg på Dropbox-appen med en annen Dropbox-konto? Du kan kun løse inn kampanjen med den første Dropbox-kontoen du brukte til å logge deg på Dropbox på den berettigede enheten. Kampanjen kan ikke overføres mellom kontoer. Hvis du ikke har tilgang til e-postadressen som ble brukt til første pålogging til Dropbox på enheten, vil du ikke kunne løse inn kampanjen.

Når kampanjen slutter

Hvordan sjekker jeg når kampanjeplassen min utgår?

Du kan sjekke når bonusplassen din utgår ved å gå til kontosiden. Der klikker du Vis opptjent plass.

Hva skjer når kampanjeplassen min utløper?

Når kampanjetilbudet utløper, vil lagringskapasiteten til Dropboxen automatisk gå tilbake til det den var uten kampanjeplassen. Hvis du for eksempel har en Basic-konto, vil kvoten settes tilbake til 2 GB (pluss eventuell plass som du har opptjent via verving eller andre bonuser).

Dersom du har overskredet grensen etter utløpsdatoen, kan du ikke lenger lagre nye bilder, videoer og dokumenter på Dropbox. Du kan få mer plass ved å oppgradere til Dropbox Plus.

Ser du etter Dell-spesifikk kundestøtte? Besøk Dells kundestøttesenter.

Vilkår for Dropbox' ettårs-kampanje for Dell-enheter

For Dell-PC-er og -nettbrett der Dropbox-appen er forhåndsinnlastet, er kampanjen tilgjengelig for den første brukeren som (a) registrerer seg på Dropbox eller logger inn på en eksisterende konto og (b) fullfører startveiledningen til Dropbox i løpet av 90 dager etter at den berettigede Dell-enheten er koblet til Dropbox-kontoen din. Kampanjen gjelder for én enkelt, privat Dropbox-abonnementskonto, som får 20 GB med ekstra lagringsplass i tillegg til plassen som Dropbox tilbyr brukere med en gratiskonto i ett år. Hver bruker er bare berettiget til én kampanje av denne typen for én enkelt konto. Kampanjen er ikke tilgjengelig for brukere som tidligere har benyttet en Dropbox-kampanje ved å kjøpe en enhet som ikke er fra Dell. Når kampanjeperioden på ett år utløper, fjernes de 20 GB som ble lagt til brukerens Dropbox-konto automatisk. Dropbox skal brukes i henhold til tjenestevilkårene, personvernerklæringen og de andre vilkårene til Dropbox, som beskrevet på http://www.dropbox.com/terms. Kampanjen gjelder ikke i Kina, Cuba, Iran, Nord-Korea, Sudan, Syria eller Krim-regionen.