Hvordan få mer plass på Dropbox-kontoen din

Hvis du går tom for Dropbox-plass, er det et par ting du kan gjøre for å få mer.

Hvordan tjene gratis plass

Slik kan du tjene du gratis plass:

Obs! Deling av en mappe teller ikke som en verving.

Oppgrader kontoen din

Hvis du bruker Dropbox Basic, kan du oppgradere til Dropbox Plus og få 1 TB med plass, eller oppgradere til Dropbox Professional og få 2 TB med plass.

Hvis du er Plus eller Professional-kunde, kan du oppgradere til Dropbox Business. Hvis du jobber med to eller flere kollegaer, kan et Dropbox Business-abonnement fort være det beste for deg.