Kvalifiserer HP-enheten min til plasskampanjen til Dropbox?

Avsnitt i denne artikkelen:

Hva slags kampanje har Dropbox for HP-enheter?

Når du bruker Dropbox på en HP-enhet som er berettiget for kampanjen, er det enklere enn noensinne å få tilgang til de viktigste dokumentene, bildene og videoene dine hvor som helst og du kan dele dem andre.

Dersom du kjøpte en ny individuell datamaskin fra HP eller et Android-nettbrett i et av de utvalgte landene, kan du være berettiget til ytterligere 25 GB med Dropbox-plass.

• Hvis du kjøpte HP-enheten før 23. oktober 2015, vil 25 GB med ekstra plass være tilgjengelig i 6 måneder fra datoen du aktiverer plassen
  • Hvis du kjøpte HP-enheten den 23. oktober 2015 eller senere, vil 25 GB med ekstra plass være tilgjengelig i 12 måneder fra datoen du aktiverer plassen

Hvilke HP-enheter er berettiget for plasskampanjen til Dropbox?

Utvalgte nye HP-, HP Pavilion- og HP Envy-maskiner, bærbare og stasjonære, i USA, Storbritannia, Australia og New Zealand. Kampanjen er ikke tilgjengelig for HP EliteBook, HP ProBook, HP Spectre eller HP ZBook.

Kampanjevilkår og berettigelse

Hvor lenge er kampanjen gyldig?

• Hvis du kjøpte HP-enheten før 23. oktober 2015, vil 25 GB med ekstra plass være tilgjengelig i 6 måneder fra datoen du aktiverer plassen
  • Hvis du kjøpte HP-enheten den 23. oktober 2015 eller senere, vil 25 GB med ekstra plass være tilgjengelig i 12 måneder fra datoen du aktiverer plassen

Kan jeg benytte meg av samme tilbud flere ganger dersom jeg har kjøpt flere enheter som er berettiget for kampanjen?

Nei. Hver enkelt Dropbox-konto kan bare løse inn samme type kampanje én gang.

Kan jeg overføre kampanjeplassen til en annen Dropbox-konto?

Nei, kampanjeplassen kan ikke overføres etter at den har blitt innløst.

Kan jeg få kampanjen på en forbedret eller brukt enhet?

Nei. Kampanjeplassen er bare tilgjengelig for den opprinnelige kjøperen av en berettiget enhet.

Kan jeg benytte meg av kampanjen med den Dropbox-kontoen jeg allerede har?

Kampanjeplass for enheter kjøpt etter 1. desember 2016 er kun tilgjengelig for nye Dropbox-kontoer.

Hvorfor er jeg ikke berettiget til å løse inn kampanjeplassen?

Det kan finnes en rekke grunner til at du ikke er berettiget til å løse inn kampanjeplassen:

• Du er bare berettiget til å løse inn samme type kampanjetilbud én gang. Du kan for eksempel ikke løse inn HP-kampanjen mer enn én gang selv om du kjøper flere HP-enheter som er berettiget.
  • Dropbox-appen var ikke forhåndsinnlastet på enheten din.
  • Du har kjøpt en enhet som noen andre har eid eller som har blitt forbedret, og eieren har allerede løst inn kampanjen som er knyttet til enheten. Hver enhet kan kun gjøre seg fortjent til kampanjeplass én gang.
  • Det kan være at enheten din ikke er berettiget til kampanjen fordi landet du er i eller forhandleren, er ekskludert fra kampanjen.
  • Du logget inn på en eksisterende konto. Kampanjeplass for enheter kjøpt etter 1. desember 2016 er kun tilgjengelig for nye Dropbox-kontoer.

Innløsning av kampanjen

Hvordan gjør jeg krav på kampanjen?

For å motta ytterligere 25 GB lagringsplass på Dropbox-kontoen, må du fullføre følgende trinn:

1. Bruk installasjonsprogrammet som følger med den berettigede enheten for å koble deg til Dropbox.
  2. Registrer deg eller logg inn via Dropbox-appen på enheten som er berettiget for å koble den til Dropbox.
  3. Fullfør minst 5 trinn av Komme i gang-veiledningen innen 90 dager fra du kobler den berettigede enheten til Dropbox-kontoen din.

Hvordan kobler jeg HP-datamaskinen til Dropbox?

For å installere Dropbox på HP-datamaskinen, må du klikke på Dropbox-ikonet i oppgavelinjen. Du vil da se et vindu som ligner på dette:

HP webflow 1

Du kan registrere deg for en ny Dropbox-konto ved å fylle ut informasjonen på denne siden. Hvis du allerede har en Dropbox-konto, klikker du på logg på. Enheter kjøpt etter 1. desember 2016, må knyttes til en ny Dropbox-konto for å få kampanjeplassen.

Når Dropbox-installasjonen er fullført, vil du se et systemvarsel om å fullføre startveiledningen for å motta kampanjeplassen.

Jeg klarer ikke å løse inn kampanjeplassen på en berettiget enhet. Kan dere hjelpe meg?

Dersom du ikke klarer å løse inn kampanjeplassen din fra den berettigede enheten, må du bekrefte følgende:

• Fullførte du minst 5 av 7 trinn av Komme i gang-veiledningen? Vær oppmerksom på at du må fullføre disse trinnene i løpet av 90 dager etter at du har koblet Dropbox-kontoen din til HP-enheten.
  • Logget du inn på en eksisterende Dropbox-konto? Vær oppmerksom på at for enheter kjøpt etter 1 desember 2016, er kampanjeplassen kun tilgjengelig for enheter som er tilknyttet en ny Dropbox-konto.
  • Logget du inn med en annen Dropbox-konto? Du kan kun løse inn kampanjen med den første Dropbox-kontoen du brukte til å logge deg på Dropbox på den berettigede enheten. Kampanjeplassen kan ikke overføres mellom kontoer.
  • Har du løst inn en annen HP-kampanje? Hver enkelt bruker kan bare løse inn samme type kampanjetilbud én gang.

Når kampanjen slutter

Hvordan sjekker jeg når kampanjeplassen min utgår?

Du kan sjekke når bonusplassen din utgår ved å gå til kontosiden. Der klikker du Vis opptjent plass.

Hva skjer når kampanjeplassen min utløper?

Når kampanjetilbudet utløper, vil lagringskapasiteten til Dropboxen automatisk gå tilbake til det den var uten kampanjeplassen. Hvis du for eksempel har en Basic-konto, vil kvoten settes tilbake til 2 GB (pluss eventuell plass som du har opptjent via verving eller andre bonuser).

Dersom du har overskredet grensen etter utløpsdatoen, kan du ikke lenger lagre nye bilder, videoer og dokumenter på Dropbox. Du kan få mer plass ved å oppgradere til Dropbox Plus.

Relevante koblinger:

Vilkår for Dropbox-kampanjen for HP-enheter

For HP-PC-er og -nettbrett der Dropbox-appen er forhåndsinnlastet er kampanjen tilgjengelig for den første brukeren som (a) oppfyller kriteriene i tabellen nedenfor, og (b) fullfører startveiledningen til Dropbox i løpet av 90 dager etter tilkobling av den berettigede HP-enheten til Dropbox-kontoen din. Kampanjen gjelder for én enkelt privat Dropbox-konto, som i fastsatt tidsperiode får ekstra lagringsplass (nøyaktig mengde og varighet vises i tabellen nedenfor) i tillegg til plassen som Dropbox tilbyr for gratiskontoer. Hver bruker er bare berettiget til én kampanje av denne typen for én enkelt konto. Kampanjen er ikke tilgjengelig for brukere som tidligere har benyttet en Dropbox-kampanje ved å kjøpe en enhet som ikke er fra HP. Når kampanjeperioden utløper, fjernes den ekstra plassen som ble lagt til brukerens Dropbox-konto automatisk. Dropbox skal brukes i henhold til tjenestevilkårene, personvernerklæringen og de andre vilkårene til Dropbox, som beskrevet på http://www.dropbox.com/terms. Kampanjen gjelder ikke i Kina, Cuba, Iran, Nord-Korea, Sudan, Syria eller Krim-regionen, eller i noe annet land eller noen region der den nasjonale loven forbyr kampanjen.

Plass

Varighet

Eksisterende eller ny bruker?

Kjøpsdato

25 GB 6 måneder Nye og eksisterende brukere Kjøpt før 23. oktober 2015
25 GB 12 måneder Nye og eksisterende brukere Kjøpt etter 23. oktober 2015, men før 1. desember 2016
25 GB 12 måneder Kun nye brukere Kjøpt etter 1. desember 2016