{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Jeg er i ferd med å gå tom for diskplass

Hvis du ser en feilmelding om lite diskplass, er det mulig at Dropbox ikke kan synkronisere filer til datamaskinen fordi harddisken er full.

Avsnitt i denne artikkelen:

Hvordan vite om du er tom for diskplass eller Dropbox-lagringsplass

Hvis du ser feilen «Oppstartsdisken din er nesten full.» på Mac eller «Du er tom for diskplass på [stasjonsnavn].» i Windows, er det datamaskinen din som har lite ledig harddiskplass.

Hvis du ser feilen «Dropboxen din er full.», er det Dropbox-kontoen din som er tom for lagringsplass.

Hvordan sjekke tilgjengelig harddiskplass

Slik sjekker du tilgjengelig harddiskplass på en Mac-maskin:

1. Åpne opp et Finder-vindu.
  2. Trykk på Cmd + Shift + C.
  3. Høyreklikk på harddiskikonet og velg Vis info. Sprettoppvinduet viser deg kapasiteten til harddisken og hvor mye som er tilgjengelig.

Slik sjekker du tilgjengelig harddiskplass på en Windows-maskin:

Åpne Datamaskin, så skulle du kunne se hvor mye ledig plass du har igjen. Hvis du ikke gjør det, høyreklikker du på harddisken og velger Egenskaper på menyen.

Hvordan Dropbox-lagringsplass fungerer med harddiskplassen din

For at Dropbox skal kunne foreta en fullstendig synkronisering, må du ha like mye plass på harddisken som du har lagringsplass på Dropbox-kontoen. Hvis du prøver å flytte filer til Dropbox-mappen fra en ekstern harddisk, må du sørge for at du har nok plass både på Dropbox-kontoen og på datamaskinens harddisk.

Dropbox synkroniserer filer til Dropbox-mappen på harddisken, helt til det ikke er mer ledig kapasitet. Du må frigjøre plass på harddisken når den er full for å kunne synkronisere flere filer. Selv om harddisken er full, vil du alltid ha tilgang til filene fra dropbox.com.

Hvis du har en harddisk som er mindre enn størrelsen på Dropbox-kontoen din, eller du ønsker å frigjøre plass på datamaskinen, kan du velge hvilke filer som skal synkroniseres til datamaskinen med selektiv synkronisering. Innstillingene for Selektiv synkronisering finner du under innstillingene til skrivebordsappen til Dropbox.