Hvor mye Dropbox-lagringsplass har jeg?

Dropbox-lagringsplassen regnes ut basert på hvor mye plass alt innholdet på Dropbox-kontoen din bruker. Avhengig av Dropbox-abonnementet ditt, har du en viss kvote med lagringsplass på kontoen din. Når du når denne kvotegrensen, vil synkroniseringen stanse, og du kan ikke legge inn nye filer eller foreta endringer på filer på Dropbox-kontoen din.

Plassen som brukes av kontoen din omfattter:

Følgende typer filer er ikke inkludert i plassberegningen:

Avsnitt i denne artikkelen:

Hvor mye lagringsplass har jeg på den private Dropbox-kontoen min?

Slik ser du lagringsplassen som brukes på den private Dropbox-kontoen din:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på avataren din.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk på Abonnement.
  5. Sjekk linjen under Dropbox-lagringsplass. Her vises både vanlige filer og delte filer på kontoen din.
    • Vanlige filer: Summen av plass som brukes av filer og mapper på kontoen din, som ikke er delt
    • Delte filer: Summen av plass som brukes av delte mapper på kontoen din

Obs! Delte mapper som du ikke har lagt til på kontoen din er ikke med i resultatet.

Hvor mye lagringsplass har jeg på Dropbox-teamkontoen min?

Slik ser du lagringsplassen som brukes på Dropbox-teamkontoen:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på avataren din.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk på Abonnement.
  5. Sjekk linjen under Dropbox-lagringsplass. Her vises både vanlige filer og delte filer på kontoen din.
    • Vanlige filer: Summen av plass som brukes av filer og mapper av alle teammedlemmer som ikke er delt
    • Delte filer: Summen av plass som brukes av teaminnhold og delte mapper som teammedlemmer har tilgang til

Merknader:

• Delte mapper telles én gang for hele teamet.
  • Delte mapper som eies av en konto utenfor teamet ditt er inkludert.
  • Delte mapper som kan legges tilbake på et teammedlems konto er inkludert.
  • Denne beregningen oppdateres omtrent hver 6–8 time.
  • Teamberegningen omfatter innholdet til deaktiverte Dropbox-kontoer hvis de ikke er overført eller permanent slettet, eller hvis de er i teamets versjonshistorikk.

Medlemsplassgrenser

Hvis medlemsplassgrenser er aktivert, vil siden for kontoabonnementet viser både plassen til teammedlem-kontoen din og til hele Dropbox Business-teamet.

Hvordan kan jeg se hvor mye plass et teammedlem bruker?

Slik ser du et teammedlems plassbruk:

1. Logg på dropbox.com med administratorbrukernavnet og -passordet.
  2. Klikk Administratorverktøy.
  3. Klikk på Medlemmer.
  4. Du kan se plassen som brukes av hvert teammedlem under Bruk-kolonnen.

Denne beregningen omfatter:

• Filer og mapper som ikke er delt
  • Delte mapper som eies av teammedlemmet
  • Delte mapper som eies av Dropbox-kontoer som ikke er på Dropbox Business-teamet

Denne beregningen omfatter ikke:

• Teammapper
  • Delte mapper som eies av andre medlemmer av teamet
  • Delte mapper som kan legges tilbake på medlemmets konto

Obs! Denne beregningen oppdateres omtrent hver 6–8 time. Hvis du vil se en oppdatert beregning for et teammedlem, klikker du på medlemmets navn. Du kan se plassbruken til vedkommende på medlemssiden.