{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

20 GB kampanje for Thingiverse + Dropbox

Hvis du er Thingiverse-kunde, kan du være kvalifisert for 20 GB med Dropbox-plass i seks måneder. Slik kvalifiserer du for denne Dropbox-kampanjen:

• Thingiverse må ha varslet deg om denne kampanjen
  • Du må ha lastet ned en 3D-fil fra Thingiverses nettsted for første gang etter september 2018

Hvordan løser jeg inn Thingiverse-kampanjen

Hvis du er berettiget for denne kampanjen, må du følge disse trinnene for å løse inn kampanjen:

1. Gå til kampanjevarselet fra Thingiverse.
  2. Klikk på knappen for å benytte deg av tilbudet.
  3. Thingiverse sender deg til Dropbox sin godkjenningsside.
  4. Logg på eller opprett en Dropbox-konto.
  5. Godkjenn at Thingiverse får tilgang til Dropbox-kontoinformasjonen din.
    • Obs! Thingiverse får ikke tilgang til filer eller mapper.
  6. Hvis du er berettiget for kampanjen, sendes du til siden hvor du kan løse inn kupongen.
  7. Klikk på Send for å løse inn plassen din.

Hvordan sjekke kampanjeplassen din

Slik kan du se om du har fått løst inn Thingiverse-kampanjen som gir deg 20 GB med plass:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på avataren din.
  3. Velg Innstillinger.
  4. Klikk på Abonnement.
  5. Under Tjen mer plass skal du se kampanjen din med navnet «Promo coupon», samt hvor mye plass du har fått og datoen kampanjen ble innløst.

Hva skjer når kampanjen er over?

Seks måneder etter at du har løst inn kampanjen, vil 20 GB med plass automatisk fjernes fra kontoen din. Alt inneholdet ditt vil fortsatt være tilgjengelig, selv om du overskrider plassgrensen. Hvis du er over grensen din etter at kampanjen er over, vil du ikke kunne lagre nye filer i Dropboxen eller endre eksisterende filer. Du kan få mer lagringsplass ved å oppgradere til Dropbox Plus eller Professional.

Vilkår for kampanjen fra Dropbox og Thingiverse

Denne kampanjen er tilgjengelig for Thingiverse-kunder som lastet ned sin første 3D-fil og er berettiget for kampanjen. For å løse inn kampanjen må berettigede brukere (a) logge inn på Dropbox-kontoen sin eller opprette en ny Dropbox-konto, (b) gi Thingiverse tilgang til Dropbox-kontoinformasjonen, og (c) sende inn den viste kupongen. Kampanjen gjelder for én enkelt, privat Dropbox-konto, som i seks (6) måneder, fra datoen tilbudet ble innløst, får 20 GB med ekstra lagringsplass i tillegg til plassen som Dropbox tilbyr for brukere med Free, Plus og Professional-kontoer. Denne kampanjen kan ikke løses inne hvis en bruker er med på et team. Hver bruker er bare berettiget til én kampanje av denne typen for én enkelt konto. Når kampanjeperioden på seks måneder utløper, fjernes den ekstra plassen på 20 GB som ble lagt til brukerens Dropbox-konto automatisk. Dropbox skal brukes i henhold til tjenestevilkårene, personvernerklæringen og andre vilkår for bruk av Dropbox.. Kampanjen gjelder ikke i Kina, Cuba, Iran, Nord-Korea, Sudan eller Syria.