Hvorfor ser jeg ikke Dropbox-synkroniseringsikonene på filene eller mappene?

Det kan av og til hende at Dropbox-synkroniseringsikonene ikke vises riktig på Windows-datamaskiner. Selv om dette er sjeldent, kan problemet oppstå hvis du nylig har oppgradert til en ny versjon av Windows, eller hvis du har installert nye programmer på datamaskinen. Filene og mappene synkroniserer fortsatt – ikonene vises bare ikke.

For å fikse dette problemet installerer du nyeste versjon av Dropbox-skrivebordsprogrammet på nytt. Du kan gjøre dette ved å kjøre installasjonsprogrammet som er tilgjengelig her. Hvis du blir bedt om å angi datamaskinens administratorpassord, må du gjøre det.

Hvis ominstalleringen av Dropbox-skrivebordsprogrammet ikke løser problemet, kan du se her for få finne flere feilsøkingstrinn.