Hva skjer hvis harddisken min ikke har plass til innholdet i Dropbox-mappen min? Kan jeg velge hvilke filer som skal synkroniseres?

Dropbox vil synkronisere filer til datamaskinen din etter størrelse. Dropbox begynner å synkronisere de minste filene i Dropbox-mappen først, og fortsetter til det ikke er flere filer som skal synkroniseres eller det ikke er mer ledig plass på harddisken.

Hvis du har flere ting i Dropboxen enn du har plass til på harddisken din, kan det være lurt å velge at noen av mappene i Dropbox-mappen ikke skal synkroniseres til datamaskinen. For å gjøre dette må du spesifisere disse mappene ved hjelp av selektiv synkronisering.

Med selektiv synkronisering kan du velge ut enkelte mapper som du ikke vil skal synkroniseres til en bestemt datamaskin. For eksempel kan du utelukke hjemmevideoer fra Dropbox-mappen på jobbmaskinen, eller forhindre at store filer synkroniseres til den bærbare datamaskinen. Når du vil angi innstillingene for selektiv synkronisering, velger du hvilke mapper som skal utelukkes fra Dropbox-programmets innstillinger.

Obs! Vent til mappen er lastet opp helt (grønn hake vises) før du fjerner markeringen i innstillingene for selektiv synkronisering.