{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Hva er synkronisering og hvordan fungerer det?

Synkronisering er en prosess som tar alle filene i Dropbox-mappen din og gjør dem tilgjengelige hvor du enn logger deg på Dropbox-kontoen.

Eventuelle endringer (redigeringer, tilføyelser og slettinger) du gjør på filene i Dropbox-mappen, blir synkronisert. Dette betyr at når du har synkronisert en fil i Dropbox, vil du kunne få tilgang til den fra en hvilken som helst enhet (datamaskin, telefon, nettbrett osv.) som er knyttet til kontoen din.

Hvordan synkroniserer jeg filer mellom datamaskiner?

Hvis du vil synkronisere filer på tvers av alle datamaskinene, telefonene og nettbrettene, må du installere Dropbox-skrivebordsprogrammet og logge på med samme e-postadresse på alle enhetene.

Hvis du allerede har installert Dropbox, kan du legge filer i Dropbox-mappen slik at de automatisk blir synkronisert til Dropbox-kontoen din. Du kan deretter åpne filene på en annen datamaskin, telefon eller nettbrett som også er logget inn på Dropbox.

Hvis du vil dele filer med andre, kan du opprette en delt mappe eller delt kobling.

Installer Dropbox-appen

1. Start med å laste ned Dropbox på alle datamaskiner, telefoner og nettbrett du vil synkronisere med.
  2. Når du installerer, blir du bedt om å enten logge deg på eller opprette en ny konto. Du trenger kun én konto uansett hvor mange enheter du vil holde synkronisert.
  3. Når Dropbox er installert, vil du legge merke til en ny Dropbox-mappe på harddisken din. Legg filer i Dropbox-mappen, så vil Dropbox automatisk holde et øye med dem og sørge for at de er synkronisert. Du kan nå få tilgang til filene dine på dropbox.com.
  4. Når du har installert programmet på alle datamaskinene og bruker samme Dropbox-pålogging, vil filene dine dukke opp i Dropbox-mappene til disse datamaskinene også.

Dropbox sørger automatisk for at filene i Dropboxen din er like, uansett hvor du åpner dem. Det er ikke nødvendig med noen flere innstillinger.

Kan Dropbox synkronisere filer som er utenfor Dropbox-mappen?

Dropbox synkroniserer bare filene som er i Dropbox-mappen.

Etter å ha flyttet en fil eller mappe til Dropboxen, kan du imidlertid likevel få tilgang til den på dens opprinnelige plassering hvis du lager en snarvei.