Hvordan synkroniserer jeg filer mellom datamaskiner?

Hvis du vil synkronisere filer mellom flere enheter, kan du installere Dropbox-skrivebordsprogrammet på datamaskinen og installere mobilappen for Dropbox på smarttelefonen eller nettbrettet. Logg deretter inn på hver app med samme e-postadresse og passord.

Hvis du allerede har installert Dropbox, vil det å legge filer til Dropbox-mappen din automatisk synkronisere filen til Dropboxen din, noe som betyr at du kan åpne den fra enhver annen datamaskin, smarttelefon eller nettbrett som også har Dropbox installert.

Hvis du vil dele filer med andre, er dette også enkelt – bare opprett en delt mappe eller delt kobling.

Installer Dropbox-appen

1. Start med å laste ned Dropbox-programmet på alle datamaskiner, smarttelefoner og nettbrett du vil synkronisere med.
  2. Når du installerer, blir du bedt om å enten logge deg på eller opprette en ny konto. Du trenger kun én konto uansett hvor mange enheter du vil holde synkronisert.
  3. Når Dropbox er installert, vil du legge merke til en ny Dropbox-mappe på harddisken. Legg filer i Dropbox-mappen, så vil Dropbox automatisk oppdage dem og sørge for at de er synkronisert. Du kan nå få tilgang til filene dine på dropbox.com.
  4. Når du har installert programmet på alle datamaskinene som bruker samme Dropbox-pålogging, vil filene dine dukke opp i Dropbox -mappene til de datamaskinene også.

Dropbox vil følge med Dropbox-mappen din og automatisk sørge for at filene er like, uansett hvor du åpner dem. Ingen knapper trengs og ingen flere innstillinger er nødvendig. Du trenger ikke å gjøre noe.

Har du ikke funnet svar enda? Spør ekspertene i nettsamfunnet!

Dropbox-fora