{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Hoe kan ik mijn gebruikersnaam of profielfoto wijzigen?

Met een Dropbox-profielfoto en gebruikersnaam kun je je Dropbox-account verder personaliseren, zodat andere Dropbox-gebruikers je makkelijker herkennen. Profielfoto's en gebruikersnamen zijn zichtbaar voor vrienden en collega's. Zo wordt je profielfoto bijvoorbeeld weergegeven in de Dropbox-badge wanneer je met iemand anders samenwerkt in een bestand.

Je profielfoto staat ook bovenaan de pagina op dropbox.com.

Secties in dit artikel:

Je naam wijzigen op dropbox.com

Je naam wijzigen op dropbox.com:

1. Meld je aan op dropbox.com.
  2. Klik op je avatar bovenaan een pagina.
  3. Klik op Instellingen.
  4. Klik op de tab Profiel.
  5. Klik op Wijzigen naast je naam.

Een profielfoto instellen of wijzigen

Een profielfoto instellen:

Via het menu Instellingen

1. Meld je aan op dropbox.com.
  2. Klik op je avatar bovenaan een pagina om het accountmenu te openen en kies Instellingen.
  3. Kies het tabblad Profiel.
  4. Klik onder de kop Accountfoto op Kiezen uit Dropbox.
  5. Selecteer een foto en klik op de knop Kiezen.

Via het vervolgkeuzemenu

Zie je een avatar naast je naam als je je aanmeldt bij dropbox.com? Dan kun je ook een profielfoto instellen door de onderstaande instructies te volgen.

1. Meld je aan op dropbox.com.
  2. Klik op je avatar bovenaan een pagina.
  3. Selecteer Accountfoto toevoegen.
  4. Selecteer Klik om een foto op je computer te kiezen of selecteer Kiezen uit Dropbox.
  5. Selecteer Foto opslaan om je profielfoto in te stellen.

In de Android-app

1. Open de Dropbox-app voor Android.
  2. Tik op de drie horizontale balken in de linkerbovenhoek van het scherm om het hoofdmenu te openen.
  3. Tik op het pictogram van een gezicht boven je naam.
  4. Kies hoe je je profielfoto wilt uploaden. Deze foto wordt weergegeven in de app en op dropbox.com.

Welk bestand kan ik gebruiken voor mijn profielfoto?

Je profielfoto moet ten minste 256 bij 256 pixels groot zijn. Je kunt deze bestandstypen gebruiken:

• .bmp
  • .gif
  • .jpeg
  • .jpg
  • .png
  • .tif
  • .tiff