De profielgegevens van je Dropbox-account wijzigen

Je Dropbox-profiel bevat je accountgegevens, waaronder:

• E-mailadres
  • Wachtwoord
  • Gebruikersnaam
  • Profielfoto (optioneel)

Als je lid bent van een Dropbox-team (bijvoorbeeld met een Dropbox Business- of Dropbox Education-abonnement), bevat je profiel ook de naam van je team.

Het is belangrijk dat je je profielgegevens up-to-date houdt. Hierdoor kunnen we je op de hoogte houden van je account en kun je weer toegang krijgen tot je account als je je wachtwoord bent vergeten. Je kunt je profielgegevens wijzigen op de pagina met accountinstellingen op dropbox.com.

Je wachtwoord wijzigen op dropbox.com

1. Meld je aan op dropbox.com.
  2. Klik op je avatar bovenaan een pagina.
  3. Klik op Instellingen.
  4. Selecteer het tabblad Beveiliging.
  5. Klik op Wachtwoord wijzigen of Wachtwoord vergeten?

Je e-mailadres wijzigen op dropbox.com

1. Meld je aan op dropbox.com.
  2. Klik op je avatar bovenaan een pagina.
  3. Klik op Instellingen.
  4. Klik op de tab Profiel.
  5. Klik op E-mailadres wijzigen.

Je gebruikersnaam wijzigen op dropbox.com

1. Meld je aan op dropbox.com.
  2. Klik op je avatar bovenaan een pagina.
  3. Klik op Instellingen.
  4. Klik op de tab Profiel.
  5. Klik op Wijzigen naast je naam.

Andere bewerkingen op de pagina met accountinstellingen:

Beheerders van Dropbox Business

Als je een beheerder bent van een Dropbox Business-, Dropbox Enterprise- of Dropbox Education-team, kun je de naam van je team op elk moment wijzigen.

Gebruikers van Dropbox Business

Als je een persoonlijk en een zakelijk Dropbox-account hebt gekoppeld, wordt er voor elk account een tabblad weergegeven op de pagina Instellingen. Daar kun je het volgende doen:

• Je Dropboxen ontkoppelen in het tabblad Profiel
  • Tweestapsverificatie inschakelen in het tabblad Beveiliging
  • Je taalvoorkeur wijzigen in het tabblad Profiel

Gebruikers van Dropbox Plus

Meer informatie over het wijzigen van de factureringsgegevens voor Dropbox Plus-accounts