{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Hoe importeer ik mijn contactpersonen in Dropbox?

Je kunt je contactpersonen uit Gmail, Yahoo en Outlook importeren in je Dropbox-account. Wanneer je je e-mailaccount hebt gekoppeld aan Dropbox, worden je contactpersonen automatisch ingevuld wanneer je bestanden, mappen of Paper-documenten deelt. De contactpersonen waarmee je bestanden of mappen deelt, worden ook door Dropbox opgeslagen.

Secties in dit artikel:

Contactpersonen toevoegen uit je e-mailaccount

Je contactpersonen importeren:

1. Meld je aan op dropbox.com.
  2. Klik op de avatar bovenaan een pagina.
  3. Klik op Instellingen.
  4. Klik op Gekoppelde apps.
  5. Klik op Koppelen naast de service waaruit je contactpersonen wilt importeren.

Opmerking: Dropbox kan op geen enkele manier je contactpersonen delen of bewerken.

Contactpersonen verwijderen uit Dropbox

Contactpersonen verwijderen uit je Dropbox-account:

1. Meld je aan op dropbox.com.
  2. Klik op de avatar bovenaan een pagina.
  3. Klik op Instellingen.
  4. Klik op Gekoppelde apps.
  5. Klik onder Gekoppelde services op Ontkoppelen naast de services die je wilt verwijderen.

Als je een service opnieuw wilt koppelen, klik je op de link Je [Naam service]-account koppelen naast de naam van de service die je wilt koppelen aan je Dropbox-account.

Opmerking: Wanneer je je Outlook-account verwijdert uit Dropbox, heeft Dropbox geen toegang meer tot je Microsoft-gegevens. Wanneer je echter in je Microsoft-account kijkt, staat er misschien nog steeds dat Dropbox is gekoppeld aan je account. Dit is een beperking van Microsoft API en Dropbox heeft geen toegang nadat je Outlook hebt verwijderd uit je account.