Hoe importeer ik mijn contactpersonen in Dropbox?

Je kunt je contactpersonen uit Gmail, Yahoo en Outlook importeren in je Dropbox-account. Wanneer je je e-mailaccount hebt gekoppeld aan Dropbox, worden je contactpersonen automatisch ingevuld wanneer je bestanden, mappen of Paper-documenten deelt. De contactpersonen waarmee je bestanden of mappen deelt, worden ook door Dropbox opgeslagen.

Secties in dit artikel:

Contactpersonen toevoegen uit je e-mailaccount

Je contactpersonen importeren:

1. Meld je aan op dropbox.com.
  2. Klik op de avatar bovenaan een pagina.
  3. Klik op Instellingen.
  4. Klik op Gekoppelde apps.
  5. Klik op Koppelen naast de service waaruit je contactpersonen wilt importeren.

Opmerking: Dropbox kan op geen enkele manier je contactpersonen delen of bewerken.

Contactpersonen verwijderen uit Dropbox

Contactpersonen verwijderen uit je Dropbox-account:

1. Meld je aan op dropbox.com.
  2. Klik op de avatar bovenaan een pagina.
  3. Klik op Instellingen.
  4. Klik op Gekoppelde apps.
  5. Klik onder Gekoppelde services op Ontkoppelen naast de services die je wilt verwijderen.

Als je een service opnieuw wilt koppelen, klik je op de link Je [Naam service]-account koppelen naast de naam van de service die je wilt koppelen aan je Dropbox-account.

Opmerking: Wanneer je je Outlook-account verwijdert uit Dropbox, heeft Dropbox geen toegang meer tot je Microsoft-gegevens. Wanneer je echter in je Microsoft-account kijkt, staat er misschien nog steeds dat Dropbox is gekoppeld aan je account. Dit is een beperking van Microsoft API en Dropbox heeft geen toegang nadat je Outlook hebt verwijderd uit je account.