{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Instellingen voor e-mailmeldingen wijzigen

Als je je instellingen voor e-mailmeldingen wilt wijzigen, kun je je aanmelden of afmelden voor onze nieuwsbrieven, tips en accountmeldingen.

Secties in dit artikel:

Instellingen voor e-mailmeldingen wijzigen

Je instellingen voor e-mailmeldingen wijzigen:

1. Meld je aan op dropbox.com.
  2. Klik op de avatar bovenaan een pagina.
  3. Klik op Instellingen.
  4. Klik op Meldingen.
  5. Schakel de vakjes in of uit naast de e-mailmeldingen die je wilt wijzigen.
    • Als je je persoonlijke en zakelijke accounts hebt gekoppeld, kun je de e-mailvoorkeuren voor elk account afzonderlijk instellen door te schakelen tussen je accounts in de linkerbenedenhoek.

Afmelden voor e-mailmeldingen

Je kunt je afmelden voor e-mailmeldingen door het vinkje te verwijderen uit het vakje van de melding die je niet meer wilt ontvangen.

Je kunt ook klikken op Afmelden onder in een e-mail die je van Dropbox ontvangt, om je af te melden voor dat type melding.