{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Wat is het e-mailadres voor mijn Dropbox-account?

Je e-mailadres is de gebruikersnaam voor je Dropbox-account. Als je niet zeker weet wat het e-mailadres voor je Dropbox-account is, kun je dit opzoeken op een apparaat dat je hebt gekoppeld aan je account, via een map die je hebt gedeeld, of in de betalingsgegevens als je een abonnement hebt gekocht.

Secties in dit artikel:

Het e-mailadres voor een Dropbox-account vinden

Je e-mailadres vinden:

Op je computer

1. Klik op het Dropbox-pictogram in het systeemvak of de menubalk.
  2. Klik op het tandwielpictogram in het venster Meldingen.
  3. Selecteer Voorkeuren...
  4. Klik op de tab Algemeen. Daar staat het e-mailadres van je Dropbox-account.

Op je telefoon of tablet

1. Open de Dropbox-app.
    • In iOS: tik op het persoonpictogram.
    • In Android: tik op de knop Menu op je telefoon en tik vervolgens op Instellingen.
  2. Je ziet het e-mailadres van je Dropbox-account bovenaan de lijst.

Vanuit een gedeelde map

Als je lid bent van een gedeelde map, kan een ander lid van die map het adres van je account opzoeken.

1. Meld je aan op dropbox.com.
  2. Klik op Bestanden.
  3. Klik op Delen.
  4. Zoek de gedeelde map en klik op ... (het pictogram met drie puntjes) naast de naam van de gedeelde map.
  5. Selecteer Delen.

In de lijst met leden van de gedeelde map kan die persoon het e-mailadres naast je naam zien.

Als je een betaald Dropbox-abonnement hebt

Als je een betaald Dropbox-abonnement hebt, kun je met onze tool voor het opzoeken van creditcardafschrijvingen het e-mailadres vinden dat is gekoppeld aan een afschrijving.

Ik krijg het bericht 'Account bestaat niet'

Als de foutmelding 'Account bestaat niet' wordt weergegeven wanneer je je probeert aan te melden bij Dropbox, heb je mogelijk een ander e-mailadres gebruikt bij het registreren van het Dropbox-account. De melding 'Account bestaat niet' wordt meestal weergegeven als je een fout getypt of onjuist e-mailadres invoert. Met andere woorden, het e-mailadres van je account is niet hetzelfde als het e-mailadres dat je hebt ingevoerd. Als je deze melding ziet, probeer je dan eerst opnieuw aan te melden. Controleer of je het juiste e-mailadres gebruikt en of er geen typefout in zit.

Als je zeker weet dat dit je e-mailadres is en je nog steeds deze melding ontvangt, of als je van ons een e-mailmelding hebt ontvangen over een inactief account, is het mogelijk dat je account is uitgeschakeld.