Het e-mailadres van je Dropbox-account vinden

Als de foutmelding Account bestaat niet wordt weergegeven wanneer je je probeert aan te melden bij Dropbox, heb je mogelijk een ander e-mailadres gebruikt bij het registreren van het Dropbox-account. In dit artikel bespreken we een aantal manieren waarop je kunt achterhalen wat het e-mailadres van je Dropbox-account is.

Selecteer je systeem voor meer informatie over hoe je het e‑mailadres kunt vinden dat bij je Dropbox-account hoort.

Mac

1. Klik in de menubalk op het kleine Dropbox-pictogram.
  2. Klik op het tandwielpictogram in het deelvenster Meldingen en selecteer Voorkeuren... in het menu.
  3. Klik op de tab Account. Daar staat het e-mailadres van je Dropbox-account.

Windows

1. Klik op het kleine Dropbox-pictogram in het systeemvak.
  2. Klik op het tandwielpictogram in het deelvenster Meldingen en selecteer Voorkeuren... in het menu.
  3. Klik op de tab Account. Daar staat het e-mailadres van je Dropbox-account.

iPhone

1. Open de Dropbox-app.
  2. Tik op Instellingen (het tandwielpictogram) in de rechterbenedenhoek. Het e-mailadres van je Dropbox-account staat bovenaan de lijst.

iPad

1. Open de Dropbox-app.
  2. Tik op Instellingen (het tandwielpictogram) onderaan het scherm. Het e-mailadres van je Dropbox-account staat bovenaan de lijst.

Android

1. Open de Dropbox-app
  2. Tik op de knop Menu op je telefoon (de strepen boven elkaar naast de knoppen Beginpagina en Terug).
  3. Tik op Instellingen. Vervolgens zie je het e-mailadres van je Dropbox-account bovenaan de lijst.

Windows Phone

1. Tik op de knop (...) onderaan het scherm in het tabblad Bestanden, Foto's of Favorieten.
  2. Selecteer Instellingen.
  3. Tik op Account. Vervolgens wordt het e-mailadres van je Dropbox-account weergegeven.

Windows-tablet

1. Veeg naar binnen vanaf de rechterrand van het scherm en tik op Instellingen.
  2. Tik op Account. Vervolgens wordt het e-mailadres van je Dropbox-account weergegeven.

Als je lid van een gedeelde map bent

Mensen die lid zijn van dezelfde gedeelde mappen waar jij aan deelneemt, kunnen het e-mailadres van je account voor je opzoeken. Vraag een ander lid het volgende te doen:

1. Meld je aan op dropbox.com.
  2. Klik op Bestanden.
  3. Klik op Delen.
  4. Zoek de gedeelde map en klik op ... (het pictogram met drie puntjes) naast de naam van de gedeelde map.
  5. Selecteer Delen.

In de lijst met leden van de gedeelde map kan die persoon het e-mailadres naast je naam zien.

Als je een betaald abonnement hebt

Als je een betaald Dropbox-abonnement hebt, kun je met onze tool voor het opzoeken van creditcardafschrijvingen het e-mailadres vinden dat is gekoppeld aan een afschrijving.

Ik heb al deze opties geprobeerd, maar ik krijg nog steeds de melding 'Account bestaat niet'

Zoals hierboven aangegeven, wordt de melding Account bestaat niet meestal weergegeven als je een fout typt of onjuist e-mailadres invoert. Met andere woorden, het e-mailadres van je account is niet hetzelfde als het e-mailadres dat je hebt ingevoerd. Als je deze melding ziet, probeer je dan eerst opnieuw aan te melden. Controleer of je het juiste e-mailadres gebruikt en of er geen typefout in zit.

Als dit niet werkt of als je een e-mail van ons ontvangt over een inactief account, is het mogelijk dat je account is gedeactiveerd. Meer informatie over inactieve accounts