Afmelden voor e-mails van Dropbox

Je kunt je afmelden voor onze nieuwsbrieven, tips en accountmeldingen, als je minder e-mails van ons wilt ontvangen.

Instellingen voor e-mail wijzigen

1. Meld je aan op dropbox.com.
  2. Klik op de avatar bovenaan een pagina.
  3. Selecteer Instellingen.
  4. Klik op Meldingen.
  5. Schakel de vakjes uit naast de e-mailmeldingen die je niet wilt ontvangen.
    • Als je je persoonlijke en zakelijke accounts hebt gekoppeld, kun je de e-mailvoorkeuren voor elk account afzonderlijk instellen.
  6. Klik op de knop Instellingen opslaan die wordt weergegeven nadat je wijzigingen hebt aangebracht.