Waarom is mijn wachtwoord verlopen?

Af en toe laten we wachtwoorden verlopen als voorzorgsmaatregel om accounts te beschermen. Accounts kunnen risico lopen als er verdachte activiteiten zijn gedetecteerd of wachtwoorden openbaar zijn geworden. Wachtwoorden kunnen openbaar worden via een andere service of als gevolg van phishing of malware. Je moet je wachtwoord wijzigen voordat je een nieuwe computer, telefoon, tablet of API-app koppelt.

Als je wachtwoord is verlopen, wordt de volgende keer dat je je aanmeldt bij de Dropbox-website dit scherm weergegeven:

Je Dropbox-wachtwoord is verlopen.
Geef je e-mailadres op om een link te ontvangen waarmee je je wachtwoord opnieuw kunt instellen

Geef op deze pagina het e-mailadres op dat aan je Dropbox-account is gekoppeld. Daarna ontvang je een e-mail voor het wijzigen van je wachtwoord.

We raden dringend aan om sterke wachtwoorden te gebruiken en een uniek wachtwoord voor elke service.

Meer informatie over het kiezen van veilige wachtwoorden en tweestapsverificatie