Kan ik Dropbox op mijn mobiele apparaat openen?

Bijgewerkt Sep 20, 2023

Je hebt toegang tot je Dropbox-account en je Dropbox-bestanden met de mobiele Dropbox-app voor je telefoon of tablet (Android, iPhone en iPad). Je kunt je ook aanmelden op dropbox.com via de mobiele browser-app op je mobiele apparaat.

De mobiele Dropbox-app is gratis en hiermee kun je:

Je Dropbox-account openen in de mobiele Dropbox-app

Toegang krijgen tot je Dropbox-account door de mobiele Dropbox-app te downloaden:

1. Open je mobiele apparaat.
  2. De mobiele Dropbox-app downloaden:
  3. Meld je aan in de mobiele Dropbox-app met je Dropbox-account.

Zodra je de mobiele app hebt gedownload, kun je Dropbox vinden op je startscherm. Als je een iOS-apparaat gebruikt, kun je de Dropbox-widget toevoegen aan de weergave Vandaag voor eenvoudige toegang.

Als je de mobiele Dropbox-app hebt gedownload op je iPhone of iPad maar deze niet ziet staan, lees dan hier hoe je de Dropbox-app kunt vinden.

highlight icon

Opmerking: bij aanmelding wordt aan Apple-gebruikers gevraagd: ' 'Dropbox' toestaan je activiteiten op apps en websites van andere bedrijven te volgen?' Je kunt kiezen voor Toestaan of App vragen om niet te volgen. Je keuze heeft geen invloed op het gebruik van de mobiele app.