Contactpersonen van services van derden verwijderen

Je kunt je contactpersonen uit Gmail, Yahoo en Outlook importeren in je Dropbox-account. Dankzij deze functie kun je eenvoudig direct in Dropbox delen en samenwerken met al je contactpersonen.

Je contactpersonen importeren

1. Meld je aan op dropbox.com.
  2. Klik op je naam of avatar bovenaan een pagina.
  3. Klik op Instellingen.
  4. Klik op Gekoppelde apps.
  5. Klik op Koppelen naast de service waaruit je contactpersonen wilt importeren.

De contactpersonen waarmee je bestanden of mappen deelt, worden ook door Dropbox opgeslagen.

Na het importeren kun je eenvoudig items delen met je contactpersonen. Hun namen en e-mailadressen worden automatisch ingevuld wanneer je een bestand of map deelt en je kunt hieruit kiezen.

Opmerking: Dropbox kan op geen enkele manier je contactpersonen delen of bewerken.

Contactpersonen van derden verwijderen

Voer de onderstaande stappen uit om alle contactpersonen uit services van derden te verwijderen uit je Dropbox, maar houd er rekening mee dat hierdoor alle services van derden worden ontkoppeld.

1. Meld je aan op dropbox.com.
  2. Klik op je naam of avatar bovenaan een pagina.
  3. Klik op Instellingen.
  4. Klik op Gekoppelde apps.
  5. Klik onder Gekoppelde services op Ontkoppelen naast de services die je wilt verwijderen.

Als je een service opnieuw wilt koppelen, klik je op de link Je [Naam service]-account koppelen naast de naam van de service die je wilt koppelen aan je Dropbox-account.

Opmerking: Wanneer je je Outlook-account verwijdert uit Dropbox, heeft Dropbox geen toegang tot je Microsoft-gegevens. Wanneer je echter in je Microsoft-account kijkt, staat er misschien nog steeds dat Dropbox is gekoppeld aan je account. Dit is een beperking van Microsoft API en Dropbox heeft geen toegang meer nadat je Outlook hebt verwijderd uit je account.