{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

De taal en datumnotatie van je account wijzigen

Je kunt de taal en datumnotatie van je Dropbox-account wijzigen. Dropbox gebruikt standaard de taal van het apparaat waarmee je je Dropbox-account opent.

Secties in dit artikel:

De taal van een Dropbox-account wijzigen

De taal van je Dropbox-account wijzigen:

Op je computer

1. Klik op het Dropbox-pictogram in het systeemvak of de menubalk.
  2. Klik op het tandwielpictogram en selecteer Voorkeuren...
  3. Klik op de tab Algemeen.
  4. Selecteer de taal van je voorkeur in het vervolgkeuzemenu Taal.

Op dropbox.com

1. Meld je aan op dropbox.com.
  2. Klik op je avatar bovenaan een pagina.
  3. Klik op Instellingen.
  4. Klik op de tab Algemeen.
  5. Klik onder Voorkeuren op Bewerken naast Taal en selecteer je taal in het pop-upvenster.

Op je telefoon of tablet

De taal van de Dropbox-app komt overeen met de taal van het besturingssysteem. Verander de systeemtaal van je telefoon om de taal van je Dropbox-app te wijzigen.

Start het apparaat opnieuw op nadat je de systeemtaal hebt gewijzigd. Nadat het systeem opnieuw is opgestart, worden het systeem en alle apps weergegeven in de gekozen taal.

De datumnotatie van bestanden wijzigen op dropbox.com

Je kunt in de Accountinstellingen teruggaan naar het vorige ontwerp van dropbox.com. Zo gebruik je misschien liever dag/maand/jaar en niet maand/dag/jaar.

De datumnotatie wijzigen:

1. Meld je aan op dropbox.com.
  2. Klik op je avatar bovenaan een pagina.
  3. Klik op Instellingen.
  4. Klik op de tab Algemeen.
  5. Selecteer onder Voorkeuren de datumnotatie in het vervolgkeuzemenu Datumnotatie.

Datums op dropbox.com worden weergegeven in de notatie die je hebt gekozen.