De taal en datumnotatie van je account wijzigen

Bijgewerkt Nov 08, 2023
Je kunt de taal en datumnotatie van je Dropbox-account wijzigen. Dropbox gebruikt standaard de taal van het apparaat waarmee je Dropbox-account wordt geopend.

De taal van een Dropbox-account wijzigen

De taal van je Dropbox-account wijzigen:

1. Meld je aan op dropbox.com. met je e-mailadres, Google- of Apple-account.
  2. Klik op je avatar (profielfoto of initialen), rechtsboven op een pagina.
  3. Klik op de taalkiezer naast de wereldbol.
  4. Klik op je voorkeurstaal als het venster Taal kiezen verschijnt.
  1. Open je voorkeuren voor de Dropbox-desktopapp.
  2. Klik op de tab Algemeen.
  3. Selecteer je voorkeurstaal in het vervolgkeuzemenu Taal.

De taal van de mobiele Dropbox-app komt overeen met de taal van het besturingssysteem.

1. Open je apparaatinstellingen en verander je systeemtaal naar je voorkeurstaal.
  2. Start je mobiele apparaat opnieuw op.

Het systeem en alle apps worden nu weergegeven in de gekozen taal.

De datumnotatie van bestanden wijzigen op dropbox.com

Je kunt in de Accountinstellingen teruggaan naar het vorige ontwerp van dropbox.com. Zo gebruik je misschien liever dag/maand/jaar en niet maand/dag/jaar.

De datumnotatie wijzigen:

1. Meld je aan op dropbox.com.
  2. Klik op je avatar (profielfoto of initialen), rechtsboven op een pagina.
  3. Klik op Instellingen.
  4. Klik op de tab Algemeen.
  5. Selecteer onder Voorkeuren de datumnotatie uit het vervolgkeuzemenu Datumnotatie.

Datums op dropbox.com worden weergegeven in de notatie die je hebt gekozen.