Ondersteunde talen

Dropbox heeft gebruikers over de hele wereld. De volgende producten zijn verkrijgbaar in de talen die hieronder worden vermeld:

Ondersteunde talen

• Chinees (zowel Vereenvoudigd als Traditioneel)
  • Deens
  • Nederlands
  • Engels (Amerikaans)
  • Engels (Brits) - alleen de website
  • Frans
  • Duits
  • Indonesisch
  • Italiaans
  • Japans
  • Koreaans
  • Maleis
  • Noors
  • Pools
  • Portugees (Braziliaans)
  • Russisch
  • Spaans (zowel Europees als Latijns-Amerikaans)
  • Zweeds
  • Thais

Je kunt je taalinstellingen handmatig definiëren in de menu's met instellingen.

Instructies weergeven voor:

Android

1. Open de apparaatinstellingen door op het pictogram Instellingen te tikken.
  2. Schuif naar Taal en invoer.
  3. Selecteer Taal.
  4. Kies de gewenste taal.

Start het apparaat opnieuw op nadat je de systeemtaal hebt gewijzigd. Nadat het systeem opnieuw is opgestart, worden het systeem en alle apps weergegeven in de gekozen taal.

Linux

1. Klik op het Dropbox-pictogram in het systeemvak.
  2. Klik op het tandwielpictogram en selecteer Voorkeuren...
  3. Klik op de tab Algemeen.
  4. Selecteer de taal van je voorkeur in het vervolgkeuzemenu Taal.

Het menu Taal in het tabblad Algemeen van Dropbox-voorkeuren.

Mac

1. Klik op het Dropbox-pictogram in de menubalk.
  2. Klik op het tandwielpictogram en selecteer Voorkeuren...
  3. Klik op de tab Algemeen.
  4. Selecteer de taal van je voorkeur in het vervolgkeuzemenu Taal.

Het menu Taal in het tabblad Algemeen in de voorkeuren van Dropbox.

Windows

1. Klik op het Dropbox-pictogram in het systeemvak.
  2. Klik op het tandwielpictogram en selecteer Voorkeuren...
  3. Klik op de tab Algemeen.
  4. Selecteer de taal van je voorkeur in het vervolgkeuzemenu Taal.

Het menu Taal in het tabblad Algemeen in de voorkeuren van Dropbox.

Je taal selecteren op dropbox.com

Je moet zijn aangemeld om je standaardtaal te selecteren. Nadat je bent aangemeld, doe je het volgende:

1. Klik op de avatar bovenaan een pagina.
  2. Klik op Instellingen.
  3. Ga in het tabblad Profiel naar het gedeelte Voorkeuren.
  4. Klik onder Taal op Wijzigen en selecteer je taal in het pop-upvenster.