{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Kan ik meerdere Dropbox-accounts hebben?

Als je een gebruiker van Dropbox Business bent, luidt het antwoord: Ja. Je kunt zowel een persoonlijk als een zakelijk Dropbox-account op je computer, apparaten, het web en dropbox.com hebben. We ondersteunen een persoonlijke en een zakelijke Dropbox-map op de Mac en in Windows, iOS en Android. Meer informatie over het koppelen van je twee Dropbox-accounts

Alleen Dropbox Business-gebruikers kunnen meerdere Dropbox-accounts synchroniseren naar één apparaat. Als je geen Dropbox Business-account hebt, heb je toegang tot een tweede Dropbox-account door je als een andere gebruiker aan te melden op dropbox.com. Of je kunt bestanden met verschillende accounts delen door gedeelde mappen te maken.

Als je per ongeluk meerdere Dropbox-accounts hebt gemaakt, kun je ze samenvoegen.

Controleren of je een Dropbox Business-account hebt

Als je wilt controleren of je een Dropbox Business-account hebt:

1. Meld je aan op dropbox.com.
  2. Kijk linksonder op de pagina. Als je je bedrijfsnaam ziet, heb je een teamaccount. Als je Persoonlijk ziet, heb je een persoonlijk account.

Als je meerdere Dropbox-accounts hebt, controleer je elk account. Wanneer je je Dropbox Business-account vindt, koppel je dit aan je persoonlijke account.

Hoe kan ik upgraden naar Dropbox Business?

Als je je persoonlijke en zakelijke accounts wilt koppelen, kun je upgraden naar Dropbox Business. Met Dropbox Business krijg je meer beheerfuncties, functies zoals teammappen en meer opslagruimte. Dropbox Business is een teamabonnement met minimaal drie gebruikers.

Bestanden delen tussen meerdere Dropbox-accounts

Als je bestanden wilt verplaatsen tussen accounts, kun je je bestanden delen via gedeelde mappenInformatie over het verplaatsen van bestanden tussen je Dropbox-accounts

Meerdere accounts op één computer hebben

Dropbox Basic-, Dropbox Plus- of Dropbox Professional-gebruikers kunnen voor elke gebruikersaanmelding op de computer met een ander Dropbox-account werken. In technische zin betekent dit dat je verschillende Dropbox-mappen op dezelfde computer kunt hebben, maar ook moet schakelen tussen de verschillende gebruikersaccounts om voordeel te halen uit de synchronisatiefuncties van Dropbox. Dit is de beste methode voor groepen of families die individuele Dropbox-accounts hebben en met unieke gebruikersaanmeldingen op dezelfde computer werken.