Kan ik twee Dropbox-accounts hebben op dezelfde computer of hetzelfde apparaat?

Als je Dropbox Business gebruikt, is het antwoord positief. Je kunt zowel een persoonlijke als een zakelijke Dropbox op je computer, apparaten en het web hebben. We ondersteunen de beschikbaarheid van een persoonlijke en een zakelijke Dropbox op de Mac en op Windows, iOS en Android. Meer informatie over het koppelen van je twee Dropboxen

Alleen Dropbox Business-gebruikers kunnen meer dan één Dropbox-account synchroniseren op één apparaat. Als je geen Dropbox Business-account hebt, heb je toegang tot een tweede Dropbox-account door je als een andere gebruiker aan te melden via de Dropbox-website. Of je kunt bestanden tussen verschillende accounts delen door gedeelde mappen te maken.

Maak je leven overzichtelijker door Dropbox-accounts te koppelen. Ontdek in dit blogbericht hoe dat werkt.

Meer informatie

Gebruikers van Dropbox Basic of Plus kunnen voor elke gebruikersaanmelding op de computer met een ander Dropbox-account werken. In technische zin betekent dit dat je verschillende Dropbox-mappen op dezelfde computer kunt hebben, maar ook moet schakelen tussen de verschillende gebruikersaccounts om voordeel te halen uit de synchronisatiefuncties van Dropbox. Dit is de beste methode voor groepen of gezinnen die individuele Dropbox-accounts hebben en met unieke gebruikersaanmeldingen op dezelfde computer werken.