Kan ik twee Dropbox-accounts hebben op dezelfde computer of hetzelfde apparaat?

Als je een gebruiker van Dropbox Business bent, luidt het antwoord: Ja. Je kunt zowel een persoonlijk als een zakelijk Dropbox-account op je computer, apparaten, het web en dropbox.com hebben. We ondersteunen een persoonlijke en een zakelijke Dropbox-map op de Mac en in Windows, iOS en Android. Meer informatie over het koppelen van je twee Dropbox-accounts

Alleen Dropbox Business-gebruikers kunnen meerdere Dropbox-accounts synchroniseren naar één apparaat. Als je geen Dropbox Business-account hebt, heb je toegang tot een tweede Dropbox-account door je als een andere gebruiker aan te melden via dropbox.com. Of je kunt bestanden tussen verschillende accounts delen door gedeelde mappen te maken.

Maak je leven overzichtelijker door Dropbox-accounts te koppelen. Ontdek in dit blogbericht hoe dat werkt.

Meer informatie

Dropbox Basic-, Dropbox Plus- of Dropbox Professional-gebruikers kunnen voor elke gebruikersaanmelding op de computer met een ander Dropbox-account werken. In technische zin betekent dit dat je verschillende Dropbox-mappen op dezelfde computer kunt hebben, maar ook moet schakelen tussen de verschillende gebruikersaccounts om voordeel te halen uit de synchronisatiefuncties van Dropbox. Dit is de beste methode voor groepen of families die individuele Dropbox-accounts hebben en met unieke gebruikersaanmeldingen op dezelfde computer werken.

Ondersteuning via Twitter

Contact support