Dropbox Plus- of Professional-abonnementen gekocht in de Apple App Store

Secties in dit artikel:

Je kunt een periodiek Dropbox Plus- of Professional-abonnement kopen in de Apple App Store.

Welke Dropbox-abonnementen zijn verkrijgbaar via de App Store?

Dropbox biedt Dropbox Plus en Professional aan als aankoop in de app. Je kunt kiezen voor een maand- of jaarabonnement.

Overstappen van een Plus- naar een Professional-abonnement dat is gekocht in de Apple App Store (of omgekeerd)

Volg onderstaande instructies om je abonnement te upgraden of te downgraden. Deze instructies zijn alleen van toepassing als je de oorspronkelijke aankoop hebt gedaan in de App Store. Als je bijvoorbeeld wilt upgraden van Plus naar Professional in de App Store, moet je dat Plus-abbonement hebben gekocht in de App Store.

1. Open de app Instellingen op het startscherm van je iOS-apparaat.
  2. Tik op je naam.
  3. Tik op iTunes en App Store.
  4. Tik op je Apple-ID.
  5. Tik op Toon Apple ID. Geef je wachtwoord op wanneer je daarom wordt gevraagd.
  6. Tik op Abonnementen.
  7. Tik op Dropbox.
  8. Tik op het bestaande actieve abonnement.
  9. Selecteer het gewenste abonnement.
  10. Start de Dropbox-app op je iOS-apparaat.
  11. Tik op het pictogram Account en tik vervolgens op Aankopen terugzetten.

Opmerking: het is mogelijk dat je de Dropbox-app opnieuw moet starten om te zorgen dat deze wijzigingen in werking treden.

Wanneer treden de abonnementswijzigingen in werking?

Upgrades van Plus naar Professional treden onmiddellijk in werking.

De volgende wijzigingen treden in werking aan het eind van de huidige factureringsperiode:

• Wijziging van een maand- in een jaarabonnement
  • Wijziging van een jaar- in een maandabonnement
  • Downgrade van Professional naar Plus

De datums van je abonnement vinden via de App Store

Waarin verschilt een proefperiode van Plus of Professional van een betaald abonnement?

Bij een proefperiode krijg je dezelfde functies en mogelijkheden als bij een betaald abonnement. Het abonnement is de eerste 30 dagen gratis en er wordt alleen iets in rekening gebracht als je de proefperiode niet annuleert binnen die 30 dagen.

Een abonnement annuleren dat is gekocht in de App Store en een restitutie aanvragen

Je kunt je Dropbox-abonnement opzeggen via de App Store. Als je restitutie wilt vragen voor een Dropbox-abonnement dat je hebt gekocht in de app, moet je rechtstreeks contact opnemen met Apple. Ga naar Apple Support voor meer informatie.

Veranderen van een jaar- naar een maandabonnement in de App Store

Volg deze stappen op je iOS-apparaat als je wilt overstappen naar een maandabonnement:

1. Open de app Instellingen in het beginscherm van je apparaat.
  2. Tik op iTunes en App Store.
  3. Tik op je Apple-ID.
  4. Tik op Toon Apple ID. Geef je wachtwoord op wanneer je daarom wordt gevraagd.
  5. Tik op Beheer.
  6. Tik op Dropbox.
  7. Tik op het bestaande actieve abonnement.
  8. Selecteer de gewenste nieuwe abonnementsperiode.

Je maandabonnement gaat na afloop van de huidige betalingscyclus in. Controleer de datums van je abonnement via de App Store.

Ik heb een Plus- of Professional-abonnement via de App Store en wil een proefperiode van Dropbox Business starten of lid worden van een Dropbox Business-team.

Als je een proefperiode start of lid wordt van een Dropbox Business-team, worden er kosten in rekening gebracht bij je App Store-account voor je bestaande Plus- of Professional-abonnement via de App Store totdat je het opzegt. Zeg je je abonnement via de App Store niet op, dan blijf je maandelijks of jaarlijks facturen ontvangen.

Ik heb een Plus- of Professional-abonnement gekocht op dropbox.com of via een licentiecode en ondervind problemen met de aankoop van Dropbox via de App Store

Als je momenteel een abonnement hebt dat je hebt gekocht op dropbox.com of via een actie of licentiecode hebt verkregen, kun je geen Plus- of Professional-abonnement kopen via de App Store.

Uitgebreide versiegeschiedenis toevoegen aan een Plus- of Professional-abonnement dat is gekocht in de app

Uitgebreide versiegeschiedenis wordt bij geen enkel abonnement meer verkocht.