{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Betalingsgegevens voor Dropbox-abonnementen wijzigen

Je kunt de betalingsmethode voor je Dropbox Plus-, Professional- en Business-account wijzigen.

Voor Dropbox Plus, Professional en Business kun je PayPal of een creditcard gebruiken. Bevindt je Dropbox Business-team zich buiten de VS of heb je meer dan 15 licenties nodig, dan kun je per bankoverschrijving betalen.

Dropbox Plus- en Professional-accounts

De betalingsmethode wijzigen:

1. Meld je aan op dropbox.com.
  2. Klik op de avatar bovenaan een pagina.
  3. Klik op Instellingen.
  4. Klik op Facturering.
  5. Klik op Bijwerken in het tabblad Betalingsmethode.
  6. Selecteer de nieuwe betalingsmethode en voer de vereiste gegevens in.

Opmerking: Als je Mobiel als betalingsmethode hebt, kun je deze niet wijzigen volgens bovenstaande instructies. Ga naar de Apple App Store of Google Play Store om je abonnement te beheren.

Dropbox Business-accounts

Dropbox Business-teambeheerders kunnen de betalingsmethode van hun team wijzigen:

1. Meld je aan op dropbox.com met je beheerdersaccount.
  2. Klik op Beheerconsole.
  3. Selecteer het tabblad Facturering.
  4. Klik op Betalingsmethode.
  5. Kies Bijwerken.
  6. Selecteer de nieuwe betalingsmethode en voer de vereiste gegevens in.
  7. Klik op Instellingen opslaan.

Opmerking: Dropbox Business-accounts kunnen meerdere teambeheerders hebben, die allemaal de factureringsgegevens kunnen aanpassen. Teambeheerders kunnen de factureringsgegevens van andere beheerders echter niet zien. Vertrouwelijke gegevens, zoals creditcardnummers, worden uitsluitend weergegeven voor de gebruiker die ze heeft ingevoerd.