Betalingsgegevens voor Dropbox-abonnementen wijzigen

Je kunt de betalingsmethode voor je Dropbox Plus-, Professional- en Business-account wijzigen.

Voor Dropbox Plus, Professional en Business kun je PayPal of een creditcard gebruiken. Bevindt je Dropbox Business-team zich buiten de VS of heb je meer dan 15 licenties nodig, dan kun je per bankoverschrijving betalen.

Dropbox Plus- en Professional-accounts

De betalingsmethode wijzigen:

1. Meld je aan op dropbox.com.
  2. Klik op de avatar bovenaan een pagina.
  3. Klik op Instellingen.
  4. Klik op Facturering.
  5. Klik op Bijwerken in het tabblad Betalingsmethode.
  6. Selecteer de nieuwe betalingsmethode en voer de vereiste gegevens in.

Opmerking: Als je Mobiel als betalingsmethode hebt, kun je deze niet wijzigen volgens bovenstaande instructies. Ga naar de Apple App Store of Google Play Store om je abonnement te beheren.

Dropbox Business-accounts

Dropbox Business-teambeheerders kunnen de betalingsmethode van hun team wijzigen:

1. Meld je aan op dropbox.com met je beheerdersaccount.
  2. Klik op Beheerconsole.
  3. Selecteer het tabblad Facturering.
  4. Klik op Betalingsmethode.
  5. Kies Bijwerken.
  6. Selecteer de nieuwe betalingsmethode en voer de vereiste gegevens in.
  7. Klik op Instellingen opslaan.

Opmerking: Dropbox Business-accounts kunnen meerdere teambeheerders hebben, die allemaal de factureringsgegevens kunnen aanpassen. Teambeheerders kunnen de factureringsgegevens van andere beheerders echter niet zien. Vertrouwelijke gegevens, zoals creditcardnummers, worden uitsluitend weergegeven voor de gebruiker die ze heeft ingevoerd.