De betalingsmethode voor een Dropbox-abonnementen wijzigen

Nadat je betalingsmethode is gewijzigd, wordt er een pro-rata bedrag in rekening gebracht dat is gebaseerd op de resterende tijd van je vorige abonnement.

Een lijst met alle beschikbare betalingsmethoden weergeven

Dropbox Plus- en Professional-accounts

Voor Plus- en Professional-accounts kun je betalen met PayPal of creditcard. De betalingsmethode wijzigen:

1. Meld je aan op dropbox.com.
  2. Klik op de avatar bovenaan een pagina.
  3. Klik op Instellingen.
  4. Klik op Facturering.
  5. Klik op Bijwerken in het tabblad Betalingsmethode.
  6. Selecteer de nieuwe betalingsmethode en voer de vereiste gegevens in.

Opmerking: Als je Mobiel als betalingsmethode hebt ingesteld, kun je deze niet wijzigen volgens bovenstaande instructies. Ga naar de Apple App Store of Google Play Store om je abonnement te beheren.

Dropbox Business-accounts

Beheerders van Dropbox Business-teams kunnen betalen met PayPal of creditcard en ook via bankoverschrijving als het team meer dan 15 licenties heeft. De betalingsmethode voor je team wijzigen:

1. Meld je aan op dropbox.com met je beheerdersaccount.
  2. Klik op Beheerconsole.
  3. Selecteer het tabblad Facturering.
  4. Klik op Betalingsmethode.
  5. Kies Bijwerken.
  6. Selecteer de nieuwe betalingsmethode en voer de vereiste gegevens in.
  7. Klik op Instellingen opslaan.

Opmerking: Dropbox Business-accounts kunnen meerdere teambeheerders hebben, die allemaal de factureringsgegevens kunnen aanpassen. Teambeheerders kunnen de factureringsgegevens van andere beheerders echter niet zien. Vertrouwelijke gegevens, zoals creditcardnummers, worden uitsluitend weergegeven voor de gebruiker die ze heeft ingevoerd.