Accountfacturen aanpassen

Voor bepaalde Dropbox-klanten is het mogelijk om de gegevens op hun facturen te bewerken. De volgende gegevens kunnen worden bewerkt:

• Naam op factuur
  • Factureringsadres en plaats
  • Btw-nummer (alleen voor toekomstige facturen en waar btw van toepassing is)

De volgende gebruikers kunnen facturen aanpassen:

• Dropbox Professional-gebruikers
  • Dropbox Business-beheerders (voor Standard-, Advanced- en Enterprise-abonnementen)

Opmerking: Dropbox Plus-gebruikers kunnen facturen niet aanpassen.

Dropbox Professional-gebruikers: de gegevens op bestaande of toekomstige facturen bewerken

1. Meld je aan op dropbox.com.
  2. Klik op Instellingen.
  3. Klik op Facturering.
  4. Klik op Bijwerken of Factuurgegevens toevoegen bij Factuurgegevens.
    • Wanneer je een bestaande factuur wilt wijzigen, zoek je de gewenste factuur op onder Factureringsgeschiedenis en klik je op Bewerken naast de factuur.
  5. Je kunt nu de naam, het adres, de plaats en het btw-nummer van de factuur wijzigen.
  6. Klik op Wijzigingen opslaan wanneer je klaar bent.

Opmerkingen:

• Als je een btw-nummer wijzigt, worden wijzigingen met betrekking tot het belastingtarief alleen toegepast op toekomstige facturen.
  • Als je een nieuw belastingtarief hebt en je een terugbetaling wilt voor een oude factuur, neem je contact op met Dropbox Support.

Dropbox Business-beheerders: de gegevens op bestaande of toekomstige facturen bewerken

1. Meld je aan op dropbox.com met je beheerdersaccount.
  2. Klik op Beheerconsole.
  3. Klik op Facturering.
  4. Klik op Factureringsgeschiedenis.
    • Wanneer je een bestaande factuur wilt wijzigen, zoek je de gewenste factuur op en klik je op Bewerken naast de factuur.
    • Wanneer je een toekomstige factuur wilt bewerken, klik je op Factuurgegevens wijzigen in de rechterzijbalk.
  5. Je kunt nu de naam, het adres, de plaats en, indien van toepassing, het btw-nummer van de factuur wijzigen.
  6. Klik op Wijzigingen opslaan wanneer je klaar bent.

Opmerkingen:

• Je kunt niet de landcode, de postcode of het btw-nummer op oude facturen wijzigen.
  • Als je een btw-nummer wijzigt, worden wijzigingen met betrekking tot het belastingtarief alleen toegepast op toekomstige facturen.
  • Wanneer je de landcode, de postcode of het btw-nummer van je betalingsgegevens wilt wijzigen, bewerk je de betalingsmethode in je account.
  • Als je een nieuw belastingtarief hebt en je een terugbetaling wilt voor een oude factuur, neem je contact op met Dropbox Support via de contactgegevens in de beheerconsole.