Je Dropbox-abonnement upgraden of downgraden

Belangrijk: Voor het upgraden of downgraden van je Dropbox-abonnement moet je precies dezelfde manier gebruiken als bij de aanschaf ervan. Als je je abonnement bijvoorbeeld via de Apple App Store hebt aangeschaft, moet je het ook via de Apple App Store bewerken.

Wanneer treden de abonnementswijzigingen in werking?

Upgrades worden onmiddellijk gefactureerd. Downgrades van Professional naar Plus worden geactiveerd aan het einde van de huidige factureringsperiode.

De datums van je abonnement vinden via de App Store

Een abonnement wijzigen dat is aangeschaft via de Apple App Store

1. Tik op Instellingen op je iPhone of iPad.
  2. Tik op je naam.
  3. Tik op iTunes en App Store.
  4. Tik op je Apple ID bovenaan het scherm en tik vervolgens op Toon Apple ID.
  5. Tik op Abonnementen (ongeveer halverwege het scherm).
  6. Tik op Dropbox.
  7. Selecteer het gewenste abonnement.
  8. Tik op Bevestigen.
  9. Start de Dropbox-app op je iOS-apparaat.

Opmerking: het is mogelijk dat je de Dropbox-app opnieuw moet starten om deze wijzigingen toe te passen.

Een abonnement wijzigen dat is aangeschaft via Google Play

1. Open de Google Play Store op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Controleer of je bent aangemeld bij het juiste Google-account.
  3. Tik op Menu en vervolgens op Abonnementen.
  4. Selecteer het abonnement dat je wilt bewerken.
  5. Tik op Abonnement opzeggen.

Meer informatie over het wijzigen van abonnementen via Google Play

Een abonnement wijzigen dat is aangeschaft via de Dropbox-app (alleen iOS)

1. Tik op Account in de Dropbox-app.
  2. Tik op Abonnement wijzigen of opzeggen.
  3. Tik op Abonnement beheren.
  4. Open de iTunes Store.
  5. Selecteer het gewenste abonnement.
  6. Tik op Bevestigen.
  7. Start de Dropbox-app op je iOS-apparaat.

Mogelijk moet je de Dropbox-app opnieuw starten om deze wijzigingen te activeren.

Wat gebeurt er als ik met een Plus- of Professional-abonnement lid word van een Dropbox Business-team?

Als je een gratis Business-proefperiode start of lid wordt van een Business-team, worden nog steeds kosten in rekening gebracht voor je bestaande Plus- of Professional-abonnement dat je hebt aangeschaft via de App Store.

Zeg je je abonnement via de Apple App Store niet op, dan blijf je maandelijks of jaarlijks facturen ontvangen.