{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Upgraden naar Dropbox Plus via de Apple App Store of Google Play Store

Je kunt niet alleen upgraden via onze website, je kunt je Basic-account ook upgraden naar een Plus-account via de Apple App Store en Google Play Store. Hieronder vind je instructies over het upgraden of wijzigen van je betalingsmethode en een opmerking over het aanvragen van facturen en restituties.

Secties in dit artikel:

Upgraden naar een Plus-abonnement via een appstore

1. Ga naar de instellingen van de Dropbox-app.
  2. Selecteer het Dropbox-account dat je wilt upgraden.
  3. Kies in het volgende scherm het gewenste abonnement.

Dit is een snelle en handige manier om een Plus-abonnement te nemen waarbij je je factureringsgegevens uit de App Store of Play Store gebruikt om te betalen.

• Opmerking: Door de manier waarop Apple transacties verwerkt en ons betalingssysteem met dat van hen samenwerkt, moet je wachten totdat je huidige abonnement eindigt voordat je opnieuw kunt upgraden of Uitgebreide versiegeschiedenis kunt toevoegen.

Je betalingsmethode wijzigen

1. Meld je aan bij de Dropbox-website.
  2. Klik op je naam in de rechterbovenhoek van het scherm.
  3. Klik op Instellingen in het geopende menu.
  4. Selecteer het tabblad Account.
  5. Klik op Je betalingsmethode wijzigen.
  6. Voer je nieuwe creditcard- of PayPal-gegevens in.

Nadat je betalingsmethode is gewijzigd, wordt er een pro-rata bedrag in rekening gebracht dat is gebaseerd op de resterende tijd van je vorige abonnement.

Dropbox verstrekt niet rechtstreeks facturen of restituties voor abonnementen die je in de app hebt gekocht, en voor aankopen via de Apple App Store of Google Play Store. Neem contact op met Apple of Google voor verdere hulp met facturen of restituties.

Facturen

Contact opnemen met Apple

• Je moet je factuur rechtstreeks via de App Store kunnen bekijken door de instructies in dit artikel te volgen.
  • Ook moet je binnen 12 uur na de oorspronkelijke aankoop een e-mail met de factuur hebben ontvangen.

Contact opnemen met Google

• Je kunt je facturen voor aankopen via Google bekijken in Google Wallet. Volg de instructies in dit artikel om een factuur via Google te bekijken.

Restituties

Apple en Google gebruiken hun eigen betalingssysteem. Dropbox heeft geen toegang tot de informatie in deze systemen. Alle problemen of vragen met betrekking tot aankopen vanuit apps moeten direct worden gericht aan het supportkanaal van het desbetreffende bedrijf.

Contact opnemen met Apple

Contact opnemen met Google

• Ga naar deze pagina om contact op te nemen met Google Support.

Andere handige artikelen: