Een btw-nummer toevoegen aan een account

Het btw-nummer van Dropbox International Unlimited Company is IE 9852817J.

Voor zakelijke gebruikers hanteert Dropbox prijzen exclusief btw. De beheerder van een zakelijk team kan het btw-nummer plus de factureringsgegevens opgeven om te voorkomen dat er btw wordt geheven.

Indien nodig kun je een exemplaar van ons W-9-formulier downloaden en ons Amerikaanse TIN (Taxpayer Identification Number) gebruiken.

Als je een bedrijf in de EU hebt, brengen we het btw-tarief in rekening van het EU-land waarin je bent gevestigd. De btw die je betaalt kun je terugvorderen van de belastingdienst.

Een btw-nummer toevoegen aan een Dropbox Business-account

1. Meld je aan op dropbox.com.
  2. Klik op Beheerconsole.
  3. Klik op Account.
  4. Klik op de tab Facturering.
  5. Klik op Factureringsgegevens bijwerken. Vervolgens wordt er een scherm geopend waarin je je btw-nummer kunt bijwerken.