Hoe maak ik iemand in mijn Business-account beheerder?

Als je de teambeheerder van een Dropbox Business-team bent, kun je andere teamleden ook beheerder maken. Je kunt ze dezelfde algemene machtigingen (voor teambeheerders) geven die jij hebt of een beperkt aantal machtigingen (voor beheerders van gebruikersbeheer en supportbeheerders).

Een ander teamlid beheerder maken

1. Meld je aan op dropbox.com met je Business-beheerdersaccount.
  2. Klik op Beheerconsole in de linkerzijbalk.
  3. Klik op Leden in de zijbalk om een lijst met alle teamleden weer te geven.
  4. Klik op het tandwielpictogram naast het lid dat je beheerder wilt maken.
  5. Selecteer Beheerdersmachtigingen toevoegen in het menu en bevestig je keuze in het pop-upvenster.

Als je op een gegeven moment de beheerdersbevoegdheden van een teamlid moet intrekken, klik je op het tandwielpictogram en selecteer je Beheerdersmachtigingen wijzigen.

Verwante onderwerpen:

Het spijt ons dat te horen. Laat ons weten hoe wij het volgende kunnen verbeteren:

Thanks for your feedback! Let us know how this article helped:

Ondersteuning via Twitter

Contact met support opnemen