{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Dropbox als locatie toevoegen in Microsoft Office

Een 'locatie' in Microsoft Office is een plek die rechtstreeks toegankelijk is vanuit je Office-apps, zonder gebruik van Windows Verkenner. Voeg Dropbox als een locatie toe om bestanden met behulp van Dropbox te openen, delen en opslaan vanuit Microsoft Word, Excel en PowerPoint.

Nadat je Dropbox als locatie hebt toegevoegd, kun je het volgende doen:

• Rechtstreeks via de menu‑opties in een Office-app bestanden opslaan in Dropbox
  • Rechtstreeks via de menu‑opties in een Office-app bestanden openen vanuit Dropbox
  • Op Delen klikken in een Office-app om bestanden te delen via Dropbox

Vereisten

Wanneer je Dropbox als locatie wilt toevoegen in Office, moet je:

• Een Windows-computer gebruiken
  • Versie 29 of hoger van de Dropbox-desktopapp gebruiken
  • Microsoft Office uitvoeren

Dropbox toevoegen als locatie

Je kunt Dropbox als locatie toevoegen via je Dropbox-voorkeuren:

1. Klik op het Dropbox-pictogram in het systeemvak.
  2. Klik op het tandwielpictogram.
  3. Kies Voorkeuren…
  4. Schakel het selectievakje in naast Dropbox weergeven als een opslaglocatie in Microsoft Office.

Opmerking: vraag je beheerder deze functie in te schakelen als je het bericht Deze optie is uitgeschakeld door je teambeheerder ziet.

Je kunt Dropbox als locatie in Office verwijderen door de volgende stappen te volgen:

1. Klik op het Dropbox-pictogram in het systeemvak.
  2. Klik op het tandwielpictogram.
  3. Kies Voorkeuren.
  4. Schakel het selectievakje uit naast Dropbox weergeven als een opslaglocatie in Microsoft Office.

Dropbox Business-teams

Om te zorgen dat je teamleden Dropbox als locatie kunnen toevoegen, schakel je deze optie in via de Beheerconsole:

1. Meld je aan op dropbox.com met je beheerdersaccount.
  2. Klik op Beheerconsole.
  3. Klik op Instellingen.
  4. Klik onder Aanvullende instellingen op Microsoft Office-add–in.
  5. Zet Microsoft Office-add‑in op Aan.

Nadat je de Microsoft Office-add‑in hebt ingeschakeld, kunnen teamleden Dropbox als locatie toevoegen in Office. Dropbox wordt niet automatisch als locatie toegevoegd.

Werkt deze functie ook als Dropbox niet actief is of ik offline ben?

Ja. Het toevoegen van Dropbox als locatie integreert deze functie volledig in Office. Dropbox is als locatie beschikbaar zelfs wanneer Dropbox niet actief is of je offline bent. Je bestanden worden echter pas gesynchroniseerd wanneer Dropbox weer actief is en je online bent.

Heb je een andere vraag over Microsoft Office voor Dropbox?

Ga naar de pagina met veelgestelde vragen voor meer informatie.