Dropbox voor teams: kunnen beheerders mijn account zien?

Als je lid bent van een Dropbox-teamaccount, heeft je beheerder toegang tot jouw account via de functie Aanmelden als gebruiker. Je beheerder kan zich aanmelden bij jouw account om het volgende te doen:

• De mappenstructuur van een teamlid bekijken.
  • Bestanden en mappen delen met anderen.
  • Bestanden weergeven, openen en downloaden.
  • Bestanden verwijderen of verwijderde bestanden terugzetten.

Opmerking: Als je je persoonlijke Dropbox-account hebt gekoppeld aan je Dropbox-teamaccount, kan je beheerder de functie Aanmelden als gebruiker niet gebruiken om je persoonlijke account te openen. De beheerder kan echter wel de naam en het e-mailadres van je gekoppelde persoonlijke account bekijken.

Delen

In het kader van bescherming van bedrijfsgegevens kunnen beheerders bepalen of je bestanden en mappen mag delen met mensen buiten je team. Beheerders hebben bovendien toegang tot activiteitenlogs. Hierin staan de e-mailadressen van de mensen met wie je materiaal hebt gedeeld.

Apparaten

In Dropbox kun je standaard zowel een persoonlijk als een zakelijk Dropbox-account koppelen met een computer. Beheerders kunnen het koppelen van beide accounts verbieden voor de desktop-app, maar niet voor mobiele apparaten of dropbox.com.

Camera-uploads

Beheerders hebben de mogelijkheid om camera-uploads in of uit te schakelen voor het hele Dropbox-teamaccount.

Meer informatie over het gebruik van camera-uploads met je Dropbox-team.

Bestanden

Standaard is alles in je Dropbox-teamaccount privé. Andere teamleden hebben dus geen toegang tot je bestanden, tenzij je ze deelt via gedeelde links of gedeelde mappen. Beheerders van Dropbox-teamaccounts kunnen bestanden in je account wel bekijken, door zich aan te melden als gebruiker.

Opmerking: Dit is alleen van toepassing op bestanden en mappen die zijn opgeslagen in de map voor teamleden.

Meer informatie over account- en bestandsprivacy in een Dropbox-teamaccount.

Je organisatie verlaten

Als je je organisatie verlaat, kan een beheerder je uit je Dropbox-teamaccount verwijderen. Je account kan worden geschorst, verwijderd of geconverteerd.

Meer informatie over het verlaten van een Dropbox-teamaccount.

Hoe nuttig was dit artikel?

Het spijt ons dat te horen.
Laat ons weten hoe we het volgende kunnen verbeteren:

Bedankt voor je feedback.
Laat ons weten hoe dit artikel je heeft geholpen: