Delen beheren voor mijn Dropbox Business-team

Als je de teambeheerder van een Dropbox Business-team bent, kun je instellen hoe teamleden spullen mogen delen met mensen buiten het team.

Instellingen voor delen openen:

1. Meld je aan op dropbox.com met je beheerdersaccount.
  2. Klik op Beheerconsole.
  3. Klik op Instellingen.
  4. Klik op Delen onder Beheer van je materiaal.

De rest van dit artikel bevat informatie over de instellingen voor delen die je kunt aanpassen.

Instellingen voor delen in Paper openen:

1. Meld je aan op dropbox.com met je beheerdersaccount.
  2. Klik op Beheerconsole.
  3. Klik op Instellingen.
  4. Klik onder Aanvullende instellingen op Paper.

Ga naar dit artikel voor meer informatie over het aanpassen van de instellingen voor het delen in Paper.

Opties voor lidmaatschapsinstellingen

• Geef op of teamleden bestanden en mappen kunnen delen met mensen buiten het team.
    • Als je dit toestaat, kunnen leden bij het maken van een gedeelde map of een gedeeld bestand bepalen of de map of het bestand alleen voor het team toegankelijk is.
  • Geef op of teamleden gedeelde mappen van mensen buiten het team kunnen bewerken.

De wijzigingen die je aanbrengt in de lidmaatschapsinstellingen voor gedeelde mappen of bestanden, kunnen niet met terugwerkende kracht worden toegepast.

Functies voor gedeelde links

• Geef op of mensen in je team links kunnen delen met mensen buiten het team.
  • Geef op of mensen buiten je team of alleen mensen in jouw team gedeelde links kunnen bekijken die door teamleden zijn gemaakt.
    • Als je Openbaar kiest, kunnen teamleden bij het maken van een link bepalen of deze toegankelijk is voor iedereen of alleen voor het team.
    • Als je Alleen het team kiest, kunnen teamleden bij het maken van een link niet instellen dat deze toegankelijk is voor niet-teamleden.
    • Als je Alleen het team kiest, zijn eerdere links die door teamleden zijn gemaakt niet meer toegankelijk voor niet-teamleden.

Controles voor bestandsaanvragen

Naar alle instellingen voor bestandsaanvragen gaan:

1. Meld je aan op dropbox.com met je beheerdersaccount.
    2. Klik op Beheerconsole.
    3. Klik op Instellingen.
    4. Klik op Bestandsaanvragen onder Add-ons.
    • Geef op of je teamleden bestandsaanvragen mogen maken.
      • Bestandsaanvragen zijn standaard ingeschakeld voor nieuwe Dropbox Business-teams.
      • Als je bestandsaanvragen uitschakelt, kan niemand in het team een bestandsaanvraag maken en worden alle bestaande bestandsaanvragen gedeactiveerd.