{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Wat is de Dropbox-badge?

Wanneer de Dropbox-badge voor het eerst wordt weergegeven, ontvang je een welkomstmelding. Je kunt deze melding negeren door op de badge te klikken of de zelfstudie Meer informatie uit te voeren.

De badge wordt weergegeven in elk Microsoft Word-, PowerPoint- of Excel-bestand dat is opgeslagen in je Dropbox. Met de badge krijg je eenvoudig toegang tot de beste Dropbox-functies:

• Zien wie een bestand bekijkt of bewerkt. Op de badge zie je de foto of initialen van andere Dropbox Business-gebruikers die je geopende bestand bekijken of bewerken. Zo kun je voorkomen dat er verschillende versies van het bestand ontstaan.
  • Een update uitvoeren naar de nieuwste versie van een bestand. Als iemand een nieuwe versie van een bestand opslaat terwijl jij eraan werkt, kun je met behulp van de badge meteen een update naar die versie uitvoeren.
  • Meteen het bestand delen waaraan je werkt. Wanneer je op Een link delen klikt, wordt een link naar het bestand gekopieerd naar je klembord. Plak die link in een e-mail, chatbericht of op een andere plek om het bestand veilig te verzenden naar anderen.
  • Feedback vragen of bijdragen ontvangen voor een bestand. Klik op Opmerking om via de Dropbox-website een opmerking te plaatsen bij het bestand.
  • De versiegeschiedenis weergeven, zodat je materiaal kunt vinden dat je hebt gewijzigd of verwijderd. Klik op Versiegeschiedenis om wijzigingen ongedaan te maken of een eerdere versie van een bestand terug te zetten.
  • De badge verplaatsen. Je kunt klikken op de badge en die vervolgens langs de rand van je bestanden naar een andere plek slepen.
  • Beter werken aan Microsoft Office-bestanden. De badge ondersteunt momenteel Microsoft Word, PowerPoint en Excel op Mac- en Windows-apparaten. Op een Windows-computer biedt de badge ondersteuning voor Office 2007-, 2010-, 2013- en 2016-bestanden. Op een Mac biedt de badge ondersteuning voor Office 2011- en 2016-bestanden.

De badge in actie:

Meer informatie over de Dropbox-badge:

Opmerking: Voor bestanden die zijn opgeslagen in de compatibiliteitsmodus (.xls, .ppt, .doc) wordt de Dropbox-badge niet weergegeven wanneer iemand anders het bestand bekijkt en wordt je niet gevraagd het bestand bij te werken naar de nieuwste versie. Gebruik de functie Opslaan als om bestanden op te slaan in een XML-indeling (.xlsx, .pptx, .docx).

Het tijdstip en de exacte werking van deze functies kunnen bovendien afwijken van de informatie in dit overzicht. Dropbox geeft geen garanties omtrent de prestaties van deze functies.