Hoe stel ik een standaardtaal in voor mijn Dropbox-teamaccount?

Bijgewerkt Oct 02, 2023

Als je beheerder bent van een Dropbox-teamaccount, kun je de standaardtaal van Dropbox voor je team instellen. Wijzigingen van de standaardtaal voor je team worden overal in Dropbox doorgevoerd.

• Uitnodigingen aan nieuwe teamleden worden opgesteld in de geselecteerde standaardtaal.
  • Accounts van nieuwe teamleden worden ingesteld in de standaardtaal.
  • Het activiteitenrapport voor je team wordt opgesteld in de standaardtaal voor je team.

Individuele teamleden, onder wie de beheerder, kunnen altijd hun persoonlijke taalvoorkeuren wijzigen zonder dat dit van invloed is op de instellingen van de standaardtaal voor je team.

De taalinstellingen voor je team wijzigen:

1. Meld je aan op dropbox.com.
  2. Klik op Beheerconsole in de linkerzijbalk.
  3. Klik op de tab Instellingen.
  4. Klik op Teamprofiel onder Account.
  5. Klik op Wijzigen naast Standaardtaal.
  6. Selecteer de gewenste standaardtaal in het pop-upvenster.