Een beheerder van je Dropbox-team vinden

Bijgewerkt Mar 12, 2024
person icon

Dit artikel beschrijft een functie die beschikbaar is voor gebruikers van de Dropbox-abonnementen Standard, Advanced, Business, Business Plus en Enterprise.

Dropbox-teams hebben een of meer beheerders in hun organisatie die de instellingen voor beveiliging, integratie en delen voor hun team beheren. Als je lid bent van een Dropbox-team en deze instellingen wilt wijzigen, neem je contact op met een beheerder voor hulp.
magic wand icon

Tip: Je kunt sommige problemen ook zelf oplossen zonder contact op te nemen met je beheerder. Bijvoorbeeld:

Een beheerder van je team vinden

Zo vind je een beheerder van je Dropbox-team:

1. Meld je aan op dropbox.com.
  2. Klik op je avatar (profielfoto of initialen) in de rechterbovenhoek.
  3. Klik op Teams en groepen weergeven.
  4. Klik op het tabblad Leden.

Je ziet een lijst met de naam en status van iedereen in je team. De verschillende typen beheerders zijn:

• Teambeheerders
  • Beheerders van gebruikersbeheer
  • Supportbeheerders
  • Factureringsbeheerders
  • Materiaalbeheerders
  • Compliancebeheerders
  • Rapportagebeheerders
  • Beveiligingsbeheerders

Voor de meeste verzoeken raden we aan om contact op te nemen met de teambeheerder, omdat deze het hoogste toegangsniveau heeft tot de beheerinstellingen. Meer informatie over de verschillende typen beheerders en hun rechten.