De beheerder van een Dropbox Business-team vinden

Een beheerder is een lid van een Dropbox Business-account en meestal ook een medewerker van je bedrijf. Beheerders kunnen je helpen bij de meeste problemen met Dropbox, zoals het opnieuw instellen van je wachtwoord en het uitnodigen van nieuwe teamleden.

Ik moet een beheerder vinden, maar ik kan me niet aanmelden bij Dropbox

Als je problemen hebt met aanmelden, kan Dropbox Support je wachtwoord niet opnieuw instellen. Neem in plaats hiervan contact op met:

• De helpdesk van je bedrijf
  • De IT-afdeling van je bedrijf
  • Het managementteam van je bedrijf

Ik moet een beheerder vinden en ik kan me wel aanmelden bij Dropbox

Als je je wel kunt aanmelden bij Dropbox, geef je de beheerders als volgt weer:

1. Meld je aan op dropbox.com.
  2. Klik op je naam bovenaan de pagina.
  3. Selecteer Instellingen.
  4. Klik op de naam van je team.

Onderaan de pagina wordt een lijst met de beheerders van je Dropbox Business-team weergegeven.