{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Lid worden van een team via een lidmaatschapsaanvraag

Met lidmaatschapsaanvragen kunnen beheerders eenvoudig leden toevoegen aan een team. Toekomstige leden kunnen via lidmaatschapsaanvragen lid worden van een Dropbox Business-team of een gratis team. De beheerder van het team hoeft alleen maar de aanvraag goed te keuren.

Secties in dit artikel:

Hoe word ik lid van een team via een lidmaatschapsaanvraag?

Met een lidmaatschapsaanvraag kan een Dropbox-gebruiker met een geverifieerd e-mailadres op een zakelijk domein vragen of hij lid mag worden van een team.

Als je je Dropbox-account hebt gemaakt met een persoonlijk e-mailadres:

1. Meld je aan op dropbox.com.
  2. Klik op Team.
  3. Voer je zakelijke e-mailadres in (als je dat hebt) en klik op de knop Aan de slag.
    • Als er een team bestaat op het domein dat je opgeeft, wordt je gevraagd of je lid wilt worden.

Als je je persoonlijke Dropbox hebt gemaakt met een zakelijk e-mailadres:

1. Meld je aan op dropbox.com.
  2. Klik op Team.
  3. Als er op je domein al een team is gemaakt, wordt de melding Lid worden van team weergegeven.
    • Opmerking: je moet wachten totdat de beheerder je lidmaatschapsaanvraag heeft goedgekeurd (als deze instelling is ingeschakeld voor het team waarvan je lid wilt worden).

Specifieke informatie voor Dropbox Business-teams

Als er een Dropbox Business-team is in een zakelijk domein, kunnen gebruikers van Dropbox Basic en Plus lidmaatschap van dat team aanvragen. Zijn er meerdere teams in het domein? Dan zien gebruikers alle beschikbare teams, maar kunnen ze maar lid worden van één team.

Nadat een gebruiker lidmaatschap van een Dropbox Business-team heeft aangevraagd, wordt per e-mail een aanvraag verzonden naar de teambeheerder. Deze kan de aanvraag goedkeuren of weigeren. Als de beheerder de aanvraag goedkeurt en het team niet genoeg beschikbare licenties heeft, ontvangt het team een factuur voor een extra licentie.

Beheerders van Dropbox Business kunnen ook handmatig aanvragen goedkeuren of weigeren via het tabblad Leden in de Beheerconsole.

De instellingen voor lidmaatschapsaanvragen wijzigen voor een Dropbox Business-team

Als teambeheerder van een Dropbox Business-account kun je bepalen hoe leden het team kunnen vinden en er lid van kunnen worden:

1. Meld je aan als beheerder op dropbox.com met je aanmeldgegevens.
  2. Klik op Beheerconsole.
  3. Klik op Instellingen.
  4. Klik op Lidmaatschap.
  5. Kies hoe gebruikers je team kunnen vinden en er lid van kunnen worden.

Specifieke informatie voor gratis Dropbox-teams

Als er geen Dropbox Business-teams zijn in een zakelijk domein, kunnen gebruikers van Dropbox Basic of Plus lid worden (of lidmaatschap aanvragen) van bestaande gratis teams via het tabblad Team. Deze gebruikers kunnen ook een team maken.

De instellingen voor lidmaatschapsaanvragen wijzigen voor een gratis Dropbox-team

Als beheerder van een gratis Dropbox-team kun je instellen hoeveel gebruikers lid kunnen worden van je team:

1. Meld je aan op dropbox.com.
  2. Klik op Team.
  3. Klik op Instellingen.
  4. Geef de instelling voor Lidmaatschap goedkeuren op.