{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Gekoppelde accounts en mappaden

Instructies weergeven voor:

Macintosh

De Dropbox-desktopapp ondersteunt tegelijkertijd persoonlijke en zakelijke Dropbox-accounts. Hiervoor moet de desktopapp lokaal de naam wijzigen van de (nu meerdere) Dropbox-mappen, zodat er een duidelijk onderscheid kan worden gemaakt. Eerder had een Dropbox-gebruiker na de installatie van Dropbox dus alleen deze map in zijn basismap:

Dropbox

Nu ziet de gebruiker het volgende als hij zijn persoonlijke en zakelijke account heeft gekoppeld:

Dropbox (Personal)
Dropbox (<BEDRIJFSNAAM>)

Opmerking: 'Personal' kan zijn vertaald als 'persoonlijk'.

Wanneer een gebruiker met een bestaande desktopapp een tweede account koppelt, maken we ook een verborgen symbolische link op de oude Dropbox-locatie die verwijst naar het eerste account dat is gekoppeld. Bijvoorbeeld:

Dropbox -> /Gebruikers/<GEBRUIKERSNAAM>/Dropbox (<BEDRIJFSNAAM>)
Dropbox (<BEDRIJFSNAAM>)
Dropbox (persoonlijk)

De Dropbox-map is dus verplaatst naar Dropbox (<BEDRIJFSNAAM>), waarbij <BEDRIJFSNAAM> de naam is van het Dropbox Business-account. De symbolische link bij Dropbox verwijst naar deze map met het nieuwe label.

Win7/Win8/Win10

De Dropbox-desktopapp ondersteunt tegelijkertijd persoonlijke en zakelijke Dropbox-accounts. Hiervoor moet de desktopapp lokaal de naam wijzigen van de (nu meerdere) Dropbox-mappen, zodat er een duidelijk onderscheid kan worden gemaakt. Eerder had een Dropbox-gebruiker na de installatie van Dropbox dus alleen deze map in zijn basismap:

Dropbox

Nu ziet de gebruiker het volgende als hij zijn persoonlijke en zakelijke account heeft gekoppeld:

Dropbox (Personal)
Dropbox (<BEDRIJFSNAAM>)

Opmerking: 'Personal' kan zijn vertaald als 'persoonlijk'.

Wanneer een gebruiker met een bestaande desktopapp een tweede account koppelt, maken we in Windows ook een verborgen koppeling op de oude Dropbox-locatie die verwijst naar het eerste account dat is gekoppeld. Bijvoorbeeld:

Dropbox -> C:\Gebruikers\<GEBRUIKERSNAAM>\Dropbox (<BEDRIJFSNAAM>)
Dropbox (<BEDRIJFSNAAM>)
Dropbox (persoonlijk)

De Dropbox-map is dus verplaatst naar Dropbox (<BEDRIJFSNAAM>), waarbij <BEDRIJFSNAAM> de naam is van het Dropbox Business-account. De koppeling bij Dropbox verwijst naar deze map met het nieuwe label.