​​Voorkomen dat leden van je Dropbox-team bestanden definitief verwijderen

Bijgewerkt Oct 10, 2023

Bepaalde typen Dropbox-beheerders kunnen beheren of teamleden de mogelijkheid hebben om materiaal permanent te verwijderen.

Voorkomen dat teamleden bestanden permanent verwijderen:

1. Meld je aan op dropbox.com als beheerder.
  2. Klik op Beheerconsole.
  3. Klik op Instellingen.
  4. Klik op Verwijderen.
  5. Zet Permanent verwijderen op Uit.
highlight icon

Opmerkingen:

• Zelfs als Permanent verwijderen is ingesteld op Uit, kunnen beheerders bestanden permanent verwijderen als ze zich aanmelden als teamlid.
  • Deze instelling is niet geïntegreerd met Dropbox Replay.
  • Deze instelling is niet van toepassing op materiaal voor Verzenden en Volgen.