Beheerders van mijn Dropbox Business-account weergeven en verwijderen

Beheerders van Dropbox Business moeten regelmatig de lijst controleren met mensen die beheerdersrechten voor een account hebben.

De lijst controleren met mensen die beheerdersrechten hebben:

1. Meld je aan bij je beheeraccount voor Dropbox Business.
  2. Klik op Beheerconsole.
  3. Klik op Leden.
  4. Bij beheerders staat (Beheerder) naast de naam.

Ledenlijst

Doe het volgende als je een beheerder ziet die je niet kent, of als je een beheerder wilt verwijderen:

1. Meld je aan bij je beheeraccount voor Dropbox Business.
  2. Klik op Beheerconsole.
  3. Klik op Leden en zoek het lid van wie je het account wilt verwijderen.
  4. Klik op het tandwielpictogram naast de naam van het lid en selecteer Beheerdersmachtigingen verwijderen of Gebruiker verwijderen.
  5. Geef bij het verwijderen van een gebruiker aan of je Extern verwijderen wilt gebruiken om bestanden te verwijderen van de gekoppelde apparaten van die gebruiker wanneer deze de volgende keer online zijn. Klik vervolgens op Verwijderen.

Ledenlijst

Opmerking: Dropbox raadt aan ten minste twee beheerders in te stellen voor alle Dropbox Business-accounts. Op die manier kunnen teams soepel doorwerken als een van de beheerders niet beschikbaar is of als andere leden bepaalde taken moeten uitvoeren, bijvoorbeeld het bijwerken van factureringsgegevens.

Andere artikelen: