{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Wat is resellersupport en hoe schakel ik die in of uit?

Als je Dropbox Business hebt gekocht via een van onze resellers, kun je de reseller tijdelijk toegang tot je beheerconsole geven. Hierdoor kan de reseller je account namens jou configureren. Vervolgens kun je de toegang intrekken wanneer je dat wilt.

Welke acties kan een reseller via resellersupport uitvoeren?

Partners kunen via resellersupport tijdelijk deze acties uitvoeren:

• Leden toevoegen aan en verwijderen uit je team
  • Zich aanmelden als gebruikers
  • Beheerdersmachtigingen wijzigen
  • Het beheerdashboard gebruiken
  • Teammappen maken
  • Machtigingen en functies voor delen wijzigen
  • Authenticatie- en beveiligingsinstellingen wijzigen
  • De activiteiten met betrekking tot delen van je team bewaken
  • Contact met Dropbox Support

Opmerking: Partners kunnen de acties in deze lijst alleen uitvoeren wanneer ze resellersupport gebruiken. Meld je aan bij je beheerdersaccount als je andere acties wilt uitvoeren.

Hoe schakel ik resellersupport in?

Resellersupport inschakelen:

1. Meld je aan op dropbox.com.
  2. Klik op Beheerconsole.
  3. Klik op Instellingen.
  4. Klik onder Aanvullende instellingen op Resellersupport.
  5. Schakel het vakje in voor Resellersupport.
  • Als je resellersupport inschakelt, krijgt je reseller als beheerder toegang tot je Dropbox Business-account. Dit betekent dat de reseller volledige toegang krijgt en controle heeft over je account.
  • Als je team een Business Associate Agreement (BAA) heeft ondertekend, kun je resellersupport niet inschakelen.

Hoe schakel ik resellersupport uit?

Resellersupport uitschakelen:

1. Meld je aan op dropbox.com.
  2. Klik op Beheerconsole.
  3. Klik op Instellingen.
  4. Klik onder Aanvullende instellingen op Resellersupport.
  5. Schakel het vakje uit voor Resellersupport.

Hoe ziet het eruit wanneer een reseller namens mij acties uitvoert in mijn account?

Wanneer een reseller zich als beheerder aanmeldt bij je account, wordt een link voor eenmalig gebruik gemaakt waarmee de reseller toegang krijgt tot de Beheerconsole. Nadat deze zich heeft aangemeld, krijgen alle beheerders van je Business-account een e-mailmelding.

Alle acties die de reseller uitvoert, worden vastgelegd in een controlelogboek voor het account. Als een reseller zich bijvoorbeeld aanmeldt en een lid verwijdert uit je team, wordt dat in het controlelogboek vermeld als '[naam reseller] heeft [naam gebruiker] verwijderd'.