Wat is resellersupport en hoe schakel ik die in of uit?

Als je Dropbox Business hebt gekocht via een van onze resellers, kun je de reseller tijdelijk toegang tot je Beheerconsole geven. Hierdoor kan de reseller je account namens jou configureren. Vervolgens kun je de toegang intrekken wanneer je wilt.

Welke acties kan een reseller via resellersupport uitvoeren?

Resellers die tijdelijk zijn aangemeld als beheerder, kunnen het volgende doen:

• Leden toevoegen aan en verwijderen uit je team
  • Zich aanmelden als gebruikers
  • Beheerdersmachtigingen wijzigen
  • Het beheerdashboard gebruiken
  • Teammappen maken
  • Machtigingen en functies voor delen wijzigen
  • Authenticatie- en beveiligingsinstellingen wijzigen
  • De activiteiten met betrekking tot delen van je team bewaken
  • Contact met Dropbox Support

Hoe schakel ik resellersupport in?

1. Meld je aan op dropbox.com.
  2. Klik op Beheerconsole.
  3. Klik op Instellingen.
  4. Klik op Aanvullende instellingen.
  5. Schakel het vakje in het gedeelte Resellersupport in.
  • Als je resellersupport inschakelt, krijgt je reseller als beheerder toegang tot je Dropbox Business-account. Dit betekent dat de reseller volledige toegang krijgt en controle heeft over je account.
  • Als je team een Business Associate Agreement (BAA) heeft ondertekend, kun je resellersupport niet inschakelen.

Hoe schakel ik resellersupport uit?

Resellersupport uitschakelen:

1. Meld je aan op dropbox.com.
  2. Klik op Beheerconsole.
  3. Klik op Instellingen.
  4. Klik op Aanvullende instellingen.
  5. Schakel het vakje in het gedeelte Resellersupport uit.

Hoe ziet het eruit wanneer een reseller namens mij acties uitvoert in mijn account?

Wanneer een reseller zich als beheerder aanmeldt bij je account, wordt een link voor eenmalig gebruik gemaakt waarmee de reseller toegang krijgt tot de Beheerconsole. Nadat deze zich heeft aangemeld, krijgen alle beheerders van je Business-account een e-mailmelding.

Alle acties die de reseller uitvoert, worden vastgelegd in een controlelogboek voor het account. Als een reseller zich bijvoorbeeld aanmeldt en een lid verwijdert uit je team, wordt dat in het controlelogboek vermeld als '[naam reseller] heeft [naam gebruiker] verwijderd'.