{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Gebruikersaccounts herstellen die zijn verwijderd uit een Dropbox Business-team

In dit artikel wordt uitgelegd hoe beheerders van Dropbox Business-teams verwijderde teamleden kunnen herstellen. Ben je geen lid van een Dropbox Business-team, dan kun je hier lezen hoe je je verwijderde bestanden kunt terugzetten of een niet‑actief account kunt herstellen.

Als een Dropbox Business-beheerder per ongeluk een teamlid heeft verwijderd, heeft de beheerder zeven dagen de tijd om de gebruiker te herstellen. Wanneer een lid wordt hersteld, wordt het account opnieuw geactiveerd met dezelfde bestanden en machtigingen. Het account wordt dus weer precies zoals het was voordat het werd verwijderd. Teambeheerders en beheerders van gebruikersbeheer kunnen verwijderde gebruikers herstellen.

Een teamlid herstellen

1. Meld je aan als beheerder op dropbox.com met je aanmeldgegevens.
  2. Klik op Beheerconsole.
  3. Klik op Leden.
  4. Klik op het vervolgkeuzemenu Type lid.
  5. Selecteer Verwijderd.
  6. Klik op het tandwielpictogram naast de naam van het lid dat je wilt herstellen.
  7. Klik op Lid herstellen.
  8. Klik op Herstellen in het pop-upvenster.

Wat wordt er hersteld?

Wanneer je een verwijderd teamlid herstelt, moet het account van dat teamlid worden hersteld naar de eerdere staat, inclusief gedeelde mappen, bestanden, Paper-documenten en alle gebruikersinstellingen. Het herstel van verwijderde leden moet echter alleen als reservemogelijkheid worden gebruikt.

Als je niet zeker weet of je een lid moet verwijderen of niet, kun je het lid eerst schorsen.

Wat wordt niet hersteld?

Voor bepaalde items worden herstelde teamleden niet opnieuw toegevoegd aan de lijsten met uitzonderingen. Als teamleden bijvoorbeeld op een lijst met uitzonderingen stonden voor Enterprise Mobility Management (EMM), moet je ze opnieuw toevoegen aan de lijst met uitzonderingen nadat je hun account hebt hersteld.

Meerdere teamleden herstellen met de Dropbox API

Wanneer je in één keer een groot aantal teamleden wilt herstellen, gebruik je de Dropbox Business API. Je kunt dit op twee manieren doen:

Wat als ik de optie voor het herstellen van een teamlid niet zie?

Er zijn een paar redenen waarom een beheerder de optie voor het herstellen van een teamlid niet ziet. Dit zijn onder meer:

• Het teamlid is meer dan zeven dagen geleden verwijderd. Na zeven dagen kan een beheerder met behulp van accountoverdracht de bestanden overdragen aan een nieuw teamlidaccount.
  • Een beheerder heeft al accountoverdracht gebruikt voor het account van het verwijderde teamlid.
  • Een beheerder heeft ervoor gekozen de gebruiker definitief te verwijderen.
  • Het lid is hersteld door Dropbox Support.
  • De gebruiker is uitgenodigd, maar nooit lid geworden van je team.
  • Het lid is verwijderd door een app die versie 1 van de Dropbox API gebruikt.