Je factureringsgegevens in Dropbox bijwerken

Bijgewerkt Nov 13, 2023
person icon

De informatie in dit artikel is van toepassing op alle gebruikers met een betaald Dropbox-abonnement.

Volg de onderstaand instructies voor je accounttype om je factureringsgegevens in Dropbox bij te werken, zoals je betalingsmethode, de factureringscyclus, de tenaamstelling en het factuuradres.

Meer informatie over nagaan welk abonnement je hebt

Voordat je je factureringsgegevens bijwerkt, moet je het volgende weten:

• Als je je Dropbox-abonnement op een mobiel apparaat hebt aangeschaft, moet je je factureringsgegevens beheren via Google Play of iTunes.
  • Als je handmatig betaalt of je Dropbox-abonnement via een reseller hebt gekocht, moet je contact opnemen met support of je accountmanager om je factureringsgegevens bij te werken.

Dropbox Plus, Professional, Essentials of Family

Je werkt factureringsgegevens als volgt bij voor de abonnementen Dropbox Plus, Professional, Essential of Family:

1. Meld je aan op dropbox.com.
    • Opmerking: als je een Dropbox Family-abonnement hebt, kan alleen de Family-beheerder factureringsgegevens beheren.
  2. Klik op je avatar (profielfoto of initialen) in de rechterbovenhoek.
  3. Klik op Instellingen.
  4. Klik op Facturering.
  5. Zo breng je wijzigingen aan:
    • Om een betalingsmethode toe te voegen of te verwijderen, klik je op Bijwerken naast Betalingsmethode.
    • Om te wisselen tussen maandelijkse en jaarlijkse facturering, klik je op Wijzigen onder Factureringsperiode.
    • Om je tenaamstelling of factuuradres te wijzigen, klik je op Bewerken naast de meest recente factuur om je gegevens bij te werken.

Wijzigingen in de factureringsdatum gaan in aan het einde van de huidige factureringscyclus.

Dropbox Standard, Business, Advanced en Business Plus

highlight icon

Opmerking: Dit geldt alleen voor teams die betalen met creditcard, PayPal of automatische incasso. Als je via handmatige facturering betaalt, kun je de factureringsgegevens in de beheerconsole alleen bijwerken als je extra licenties aanschaft.

Je werkt als volgt factureringsgegevens bij voor een Dropbox Standard-, Business-, Advanced- of Business Plus-account:

1. Meld je aan op dropbox.com als beheerder.
  2. Klik op Beheerconsole in de linkerzijbalk.
  3. Klik op Facturering.
  4. Zo breng je wijzigingen aan:
    • Om een betalingsmethode toe te voegen of te verwijderen, klik je op Factureringsgegevens wijzigen naast Betalingsmethode.
    • Om te wisselen tussen maandelijkse en jaarlijkse facturering, klik je op Factureringsperiode wijzigen naast Maandelijkse facturering of Jaarlijkse facturering.
    • Om je tenaamstelling of factuuradres te wijzigen, klik je op het tabblad Factureringsgegevens en vervolgens op Bewerken naast de meest recente factuur, om je gegevens bij te werken.

Wijzigingen in de factureringsdatum gaan in aan het einde van de huidige factureringscyclus.

Dropbox Enterprise en Dropbox Education

Om factureringsgegevens bij te werken voor de abonnementen Dropbox Enterprise en Dropbox Education moet je contact opnemen met je accountmanager of Dropbox-support.