Hoe kan ik zien wie er in mijn team zit?

Bijgewerkt Oct 10, 2023

Je kunt de leden van je team zien in je teamdirectory.

Je teamdirectory bekijken

Om de leden van je team te bekijken:

1. Meld je aan bij dropbox.com met de gebruikersnaam en wachtwoord van je team.
  2. Klik op je avatar (profielfoto of initialen).
  3. Klik op Teams en groepen weergeven.
  4. Klik op Leden.

Je kan zowel groepen als leden zien door in de tabbladen bovenaan te wisselen tussen Groepen en Leden. Daarnaast kun je zien of een teamlid alleen een lid is of ook beheerder

Leden in je teamdirectory verbergen

Bepaalde soorten beheerders kunnen bepaalde leden uit de teamdirectory verbergen door directorybeperkingen in te schakelen voor individuele teamleden. Verborgen leden zullen niet zichtbaar zijn in:

• De teamdirectory
  • Suggesties voor delen van andere teamleden (exclusief leden met wie ze eerder hebben gedeeld)

Om individuele teamleden van je teamdirectory te verbergen:

1. Meld je aan op dropbox.com als beheerder.
  2. Klik op Beheerconsole.
  3. Klik op Instellingen.
  4. Klik op Directorybeperkingen.
  5. Voeg de namen toe van alle teamleden die je wilt uitsluiten van de directory.
highlight icon

Opmerkingen:

• Teambeheerders kunnen alle leden zien, ook degene voor wie directorybeperkingen zijn ingeschakeld
  • Directorybeperkingen zijn niet van toepassing op de Dropbox-functies Paper, Capture, Replay en e-handtekeningen. Dit betekent dat verborgen leden nog steeds te zien zijn in de suggesties voor delen van andere teamleden.