De Dropbox-app voor Windows 10 in S‑modus

In dit artikel wordt de Dropbox-app voor Windows in S‑modus besproken (ook wel Dropbox in S‑modus genoemd). Dit is een Universal Windows Platform-versie van Dropbox die werkt op telefoons, computers, tablets en Xbox. Bekijk of je apparaat ondersteuning biedt voor Windows 10 in S‑modus.

Hoe installeer ik de Dropbox-app voor Windows 10 in S‑modus?

Je kunt de Dropbox-app voor Windows 10 in S‑modus alleen via de Microsoft Store downloaden.

Hoe slaat de Dropbox-app voor Windows 10 in S‑modus mijn bestanden op?

De Dropbox-app voor Windows 10 in S‑modus slaat niet actief bestanden en mappen op je apparaat op. De app biedt toegang tot de bestanden en mappen die zijn opgeslagen in je Dropbox-account wanneer je verbinding hebt met internet of ervoor kiest ze op je apparaat op te slaan voor offline toegang. De werking is vergelijkbaar met andere mobiele Dropbox-apps (zelfs bij gebruik op een computer).

Vragen over de Dropbox-app voor Windows 10 in S‑modus?

De Dropbox-app voor Windows 10 in S‑modus heeft veel functies gemeen met de mobiele Dropbox-apps en dropbox.com. Als je een vraag hebt of een probleem hebt met de Dropbox-app voor S‑modus, raden we je aan in het helpcentrum te zoeken naar artikelen die betrekking hebben op die andere platforms. De kans is groot dat het antwoord ook op jouw vraag van toepassing is.