De Dropbox-desktopapp downloaden

De Dropbox-desktopapp maakt een map op je computer die precies zo werkt als elke andere map, maar dan met een paar handige extra mogelijkheden:

• Wijzigingen in de bestanden in de Dropbox-map worden automatisch gesynchroniseerd met dropbox.com en de gekoppelde mobiele apparaten.
  • Wijzigingen worden ook gesynchroniseerd met de Dropbox-accounts van de mensen met wie je bestanden deelt.
  • De Dropbox-desktopapp geeft je altijd en overal toegang tot je Dropbox-bestanden, ook als je offline bent.

De Dropbox-app installeren op je apparaten

1. Download de desktopapp op je computer.
  2. Download de gratis mobiele Dropbox-app op je smartphone of tablet.
  3. Voer de installatie uit en meld je aan bij je account of maak een nieuw account, als je daarom wordt gevraagd.
    • Als je Dropbox Business-accounts koppelt, zorg er dan voor dat je je op al je apparaten aanmeldt bij dit account.
  4. Nadat Dropbox is geïnstalleerd op je computer, zie je een nieuwe Dropbox-map op je harde schijf.
  5. Nadat de app is geïnstalleerd en je bent aangemeld op je mobiele apparaten, worden je bestanden ook weergegeven in de Dropbox-mappen op deze apparaten.