{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Volledige mappen op dropbox.com downloaden

Je kunt de volledige inhoud van een Dropbox-map downloaden van dropbox.com. Hiervoor moet aan de volgende voorwaarden zijn voldaan:

• De map is niet groter dan 20 GB.
  • De map bevat minder dan 10.000 bestanden.

Een volledige map rechtstreeks van dropbox.com downloaden:

1. Meld je aan op dropbox.com.
  2. Zoek de map die je wilt downloaden.
  3. Klik op ... (het pictogram met drie puntjes) rechts naast de mapnaam.
  4. Klik op Downloaden.

De map wordt in je browser gedownload als één gecomprimeerd bestand, ook wel een ZIP-bestand genoemd. Nadat het ZIP-bestand is gedownload, pak je het uit om toegang te krijgen tot de inhoud van je map.

Opmerkingen:

• Je kunt het bestand vinden op de plaats waar je browser normaal gesproken gedownloade bestanden neerzet, zoals is ingesteld in je browservoorkeuren.
  • Het ZIP-bestand heeft dezelfde naam als de oorspronkelijke map, maar eindigt op .zip.
  • Als de map in je account staat, kun je ook de Dropbox-desktopapp gebruiken om de hele map automatisch te downloaden naar je computer.

Wat is er aan de hand als ik de knop 'Openen' zie in plaats van de knop 'Downloaden'?

Als je de knop Openen ziet in plaats van de knop Downloaden, is de map al gesynchroniseerd met de Dropbox-map op je computer. Klik op de knop Openen om deze map te openen op je computer.

Meer informatie over de knop Openen

Meer informatie

De meeste besturingssystemen kunnen tegenwoordig ZIP-bestanden zonder aanvullende software uitpakken. Als het echter niet lukt het bestand te openen, kun je online talloze hulpmiddelen vinden voor het decomprimeren van bestanden.