De ondersteuning voor OS X Tiger 10.4 en OS X Leopard 10.5 wordt stopgezet. Waarom gebeurt dit en wat kan ik doen?

Vanaf 23 maart 2015 is de Dropbox-desktopapp niet meer beschikbaar als download voor OS X Tiger 10.4 of OS X Leopard 10.5. Als je de Dropbox-desktopapp momenteel gebruikt in deze versies van OS X, kun je je niet meer aanmelden bij je bestaande account en kun je ook geen nieuw account meer maken via de desktopapp.

Vanaf 18 mei 2015 kun je in de desktopapp worden afgemeld bij je account. Nadat je je systeem hebt bijgewerkt naar OS X Snow Leopard 10.6 of hoger, kun je je opnieuw aanmelden.

Er verandert niets aan je account als je vanwege deze wijziging wordt afgemeld. Je bestanden en foto's worden veilig bewaard.

Je hebt nog altijd toegang tot je account (en kunt ook een nieuw account maken) op de Dropbox-website of op andere compatibele computers en mobiele apparaten.

Waarom gebeurt dit?

We brengen regelmatig nieuwe versies van de Dropbox-app uit met extra functies, betere prestaties en uitgebreide beveiliging. Deze nieuwe versies zijn echter niet altijd compatibel met oudere besturingssystemen.

Wat kan ik doen?

1. Werk je systeem bij naar een nieuwe versie van OS X (Snow Leopard 10.6 of hoger).
  2. Meld je aan bij je account op de Dropbox-website of een apparaat met een ondersteund besturingssysteem.

Ik gebruik al een nieuwe versie van OS X

Als je al een nieuwe versie van OS X gebruikt, maar toch een bericht van ons hebt ontvangen, is je account misschien gekoppeld aan meerdere computers of mobiele apparaten. Zelfs als je op slechts één apparaat een oudere versie van OS X gebruikt, kun je de e-mail ontvangen. Je kunt als volgt apparaten met oudere versies van OS X ontkoppelen:

1. Meld je aan bij de Dropbox-website.
  2. Klik op je naam in de rechterbovenhoek.
  3. Klik op Instellingen.
  4. Selecteer het tabblad Beveiliging en blader naar je gekoppelde apparaten.
  5. Klik op de x naast het apparaat dat je wilt ontkoppelen.

Andere bronnen