The new homepage: an overview

Bekijk je bestanden en activiteiten op één plek: de nieuwe startpagina op dropbox.com en in de Dropbox iOS-app. Op de startpagina kun je het volgende doen:

• View activity from both Dropbox and Paper
  • Bestanden, mappen en Paper-documenten markeren als favoriet voor snelle toegang.
  • See recent Dropbox and Paper activity from your team members
De nieuwe startpagina
De nieuwe startpagina is beschikbaar op dropbox.com en in de Dropbox iOS-app

1. Ongelezen/Meldingen

Bekijk nieuwe activiteit sinds je Dropbox of Paper voor het laatst hebt gebruikt. Dit zijn je recente activiteiten, @vermeldingen met jouw naam en eventuele opmerkingendiscussies waaraan je deelneemt.

dropbox.com:

Ongelezen meldingen sluiten op de Dropbox-website:

1. Hover over the notification.
  2. Klik op Markeren als gelezen.

iOS-app:

Alle meldingen markeren als gelezen:

1. Tik in het tabblad Start op Alles weergeven in de widget Meldingen.
  2. Tik op (pictogram met drie puntjes) en selecteer vervolgens Alles markeren als gelezen.

Ongelezen meldingen worden aangegeven met een blauwe stip. Je kunt een melding markeren als gelezen door op deze stip te tikken.

2. Met ster

Het gedeelte Met ster bevat bestanden, mappen en Paper-documenten die je een ster hebt gegeven. Je ziet hier ook de items waaraan je op een ander apparaat een ster hebt toegevoegd. Als je bijvoorbeeld op je telefoon een ster toevoegt aan een bestand, zie je dat bestand in het gedeelte Met ster op dropbox.com.

Je kunt items op verschillende manieren een ster geven:

dropbox.com

• Houd de muisaanwijzer op de naam van het item en selecteer het sterpictogram.
  • Wanneer je een bestand bekijkt in de voorbeeldweergave, selecteer je het sterpictogram naast de bestandsnaam.
  • Klik op de pagina Bestanden of Start op (pictogram met drie puntjes) naast de naam van het bestand en klik vervolgens op Ster toevoegen.

Het is op dit moment niet mogelijk meerdere items tegelijk een ster te geven.

iOS-app

• Tik in het tabblad Start op Alles weergeven onder de widget Met ster en tik vervolgens op + (plus).
  • Tik in het tabblad Bestanden op naast de naam van het bestand en tik vervolgens op Toevoegen aan Met ster.
  • Wanneer je een bestand bekijkt in de voorbeeldweergave, tik je op (pictogram met drie puntjes) en tik je vervolgens op Toevoegen aan Met ster.

3. Recent

Het gedeelte Recent bevat de bestanden en Paper-documenten die je onlangs hebt bekeken of bewerkt. De bestanden en documenten die je het laatst hebt bekeken staan bovenaan.

dropbox.com

Wanneer je recente items wilt verbergen, klik je op Verbergen naast de widget Recent.

iOS-app

Tik op Alles weergeven wanneer je alle recente activiteit wilt zien. Recente items verbergen:

1. Tik op de tab Start.
  2. Tik op het tandwielpictogram.
  3. Tik op Recente activiteit verbergen.

4. Bestanden

In de weergave Bestanden heb je snel toegang tot een volledige lijst met de bestanden en mappen in je Dropbox-account.

Uploads (alleen in de iOS-app)

Als je een iOS-apparaat hebt en er nog uploads in behandeling zijn, wordt de widget Uploads weergegeven. 'In behandeling' betekent dat de upload nog niet is gestart of nog niet is afgerond.

Als je de widget Uploads opent, kun je het volgende doen:

• Afzonderlijke uploads annuleren door te tikken op Annuleren.
  • Alle uploads in behandeling annuleren door te tikken op Alles annuleren.

Opmerkingen:

• Alleen handmatige uploads die zijn gestart met de + (plus) worden weergegeven in de widget Uploads. Camera-uploads worden niet getoond in deze widget.
  • Als er geen uploads in behandeling zijn, wordt de widget Uploads niet weergegeven.

Veelgestelde vragen

Kan ik me afmelden voor de nieuwe startpagina of het nieuwe tabblad Start? Kan ik deze weergave uitschakelen?

De nieuwe startpagina op dropbox.com en het nieuwe tabblad Start in de iOS-app zijn standaardweergaven. Je kunt je er niet voor afmelden en je kunt ze niet uitzetten.

Er is een probleem met een van de widgets (Ongelezen, Met ster of Recent). Wat kan ik doen?

Als je een probleem hebt met een van de nieuwe widgets:

1. Maak een schermafdruk van het gedrag dat je ziet.
  2. Neem contact met ons op (stuur de schermafdruk mee en geef een duidelijke beschrijving van het probleem).

Waarom zie ik de widget Uploads niet in de iOS-app?

De widget Uploads wordt alleen weergegeven als er uploads in behandeling zijn. Dit zijn uploads die nog niet zijn gestart of die nog niet helemaal zijn afgerond. Als er geen uploads in behandeling zijn, wordt de widget Uploads niet weergegeven.

Ondersteuning via Twitter

Contact support