The new homepage: an overview

Bekijk je bestanden en activiteiten op één plek op de nieuwe startpagina op dropbox.com en in de Dropbox iOS-app. Je kunt op de startpagina het volgende doen:

• View activity from both Dropbox and Paper
  • Bestanden, mappen en Paper-documenten markeren als favoriet voor snelle toegang
  • See recent Dropbox and Paper activity from your team members
De nieuwe startpagina
De nieuwe startpagina is beschikbaar op dropbox.com en in de Dropbox iOS-app

1. Ongelezen/Meldingen

Bekijk nieuwe activiteit sinds de laatste keer dat je Dropbox of Paper hebt gebruikt. Dit zijn je recente activiteiten, @vermeldingen met jouw naam en eventuele opmerkingendiscussies waarbij je betrokken bent.

dropbox.com:

Ongelezen meldingen sluiten op de Dropbox-website:

1. Hover over the notification.
  2. Klik op Markeren als gelezen.

iOS-app:

Alle meldingen markeren als gelezen:

1. Tik op het tabblad Start op Alles weergeven in de widget Meldingen.
  2. Tik op (pictogram met drie puntjes) en selecteer vervolgens Alles markeren als gelezen.

Ongelezen meldingen worden aangegeven met een blauwe punt. Je kunt een melding markeren als gelezen door op deze punt te tikken.

2. Met ster

De sectie Met ster bevat bestanden, mappen en Paper-documenten die je van een ster hebt voorzien. Je ziet hier ook de items waaraan je een ster hebt toegevoegd op een ander apparaat. Als je bijvoorbeeld een ster toevoegt aan een bestand op je telefoon, zie je dat bestand in de sectie Met ster op dropbox.com.

Je kunt items op verschillende manieren van een ster voorzien:

dropbox.com

• Houd de muisaanwijzer op de naam van het item en selecteer het sterpictogram.
  • Wanneer je een bestand in de voorbeeldweergave bekijkt, selecteer je het sterpictogram naast de bestandsnaam.
  • Klik op de pagina Bestanden of Start op (pictogram met drie puntjes) naast de naam van het bestand en klik dan op Ster toevoegen.

Het is op dit moment niet mogelijk meerdere items tegelijk van een ster te voorzien.

iOS-app

• Tik op het tabblad Start op Alles weergeven onder de widget Met ster en tik dan op + (plus).
  • Tik op het tabblad Bestanden op naast de naam van het bestand en tik dan op Toevoegen aan Met ster.
  • Wanneer je een bestand in de voorbeeldweergave bekijken, tik je op (pictogram met drie puntjes) en tik je vervolgens op Toevoegen aan Met ster.

3. Recent

De sectie Recent bevat de bestanden en Paper-documenten die je onlangs hebt bekeken of bewerkt. De bestanden en documenten die je het laatst hebt bekeken staan bovenaan.

dropbox.com

Wanneer je recente items wilt verbergen, klik je op Verbergen naast de widget Recent.

iOS-app

Tik op Alles weergeven wanneer je alle recente activiteit wilt zien. Recente items verbergen:

1. Tik op het tabblad Start.
  2. Tik op het tandwielpictogram.
  3. Tik op Recente activiteit verbergen.

4. Bestanden

Via de weergave Bestanden heb je snel toegang tot een volledige lijst van de bestanden en mappen in je Dropbox-account.

Uploads (alleen iOS-app)

Als je een iOS-apparaat hebt en er nog openstaande uploads zijn, wordt de widget Uploads weergegeven. Openstaand betekent dat de upload nog niet is gestart of nog niet is afgerond.

Als je de widget Uploads opent, kun je het volgende doen:

• Afzonderlijke uploads annuleren door te tikken op Annuleren
  • Alle openstaande uploads annuleren door te tikken op Alles annuleren

Opmerkingen:

• Alleen handmatige uploads die zijn gestart met de + (plus) worden weergegeven in de widget Uploads. Camera-uploads worden niet getoond in deze widget.
  • Als je geen lopende uploads hebt, wordt de widget Uploads niet weergegeven.

Veelgestelde vragen

Kan ik me afmelden voor de nieuwe startpagina of het nieuwe tabblad Start? Kan ik deze weergave uitschakelen?

De nieuwe startpagina op dropbox.com en het nieuwe tabblad Start in de iOS-app zijn standaardweergaven. Je kunt je er niet voor afmelden en je kunt ze niet uitzetten.

Er is een probleem met een van de widgets (Ongelezen, Met ster of Recent). Wat kan ik doen?

Als je een probleem hebt met een van de nieuwe widgets:

1. Maak een schermafdruk van het gedrag dat je ziet.
  2. Neem contact met ons op (stuur de schermafdruk mee en geef een duidelijke beschrijving van het probleem).

Waarom kan ik de widget Uploads niet zien in de iOS-app?

De widget Uploads wordt alleen weergegeven als er lopende uploads zijn. Dit zijn uploads die nog niet zijn gestart of die nog niet helemaal zijn afgerond. Als je geen openstaande uploads hebt, wordt de widget Uploads niet weergegeven.